Практика для здобувачів ОС "Бакалавр"
Перелік баз практики здобувачів ОС «Бакалавр»
ТОВ «Гіакоббе ГмбХ Паста, Німеччина
ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», с. Крушинка, Київська обл.
ТОВ «Київська бісквітна фабрика», м. Київ
ТОВ «Київський БКК», м.Київ
ТОВ «Кохнівський хліб», м.Кременчук, Полтавська обл.
ТОВ КЦ «Буше», м.Київ
ТОВ «ДН Класик», м.Дубно, Рівненська обл.
ТОВ «Світ ласощів», м.Черкаси
ПП Левценюк Вадим Леонідович, м.Радивилів, Рівненська обл.
АТ «Чернівецький хлібокомбінат», м.Чернівці
ТОВ «Кондитерська фабрика «Квітень», м.Дніпро
ТОВ «Черкасихліб ЛТД», м. Черкаси
ТОВ Кондитерська фабрика «Тортовик», м.Ірпінь, Київська обл.
ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат», м.Конотоп, Сумська обл.
ТОВ «Солодка долина», м.Долина, Івано-Франківська обл.
ТОВ «Сумська паляниця», м.Суми
ТОВ «Право», с.м.т.Згурівка, Київська обл.
ТОВ «Бердичівський хлібозавод», м.Бердичів, Житомирська обл.
ПрАТ «Дрогобицький хлібокомбінат», м.Дрогобич, Львівська обл.
ТОВ «Виробнича фірма «Мерсі ЛТД», с.м.т.Пулини, Житомирська обл.
ТОВ «Агро-Сервіс», м.Мелітополь, Запорізька обл.
ФОП Заславець В.О., м.Червонозаводське, Полтавська обл.
ПрАТ «Теремно Хліб»., м.Луцьк
ТДВ «Поліссяхліб», м.Рівне
ТОВ «ЛА ТАРТА», м.Київ
АТ ВО «Конті», м.Костянтинівка, Донецька обл.
ПП «Деліція», м.Буча, Київська обл.
ЗАТ «Житомирські ласощі», м. Житомир
ПрАТ «Лантманнен Акса», м.Бориспіль, Київська обл
ПрАТ «Укроптбакалія», м.Чернігів
Розподіл здобувачів на виробничу практику
Розподіл здобувачів ОС “Бакалавр” (в межах України) 2021/2022 н.р.
Розподіл здобувачів ОС “Бакалавр” (за кордоном) 2021/2022 н.р.
Програми практики
1. Програма виробничої практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” денної форми навчання [Електронний ресурс] / укладачі : В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, В. В. Малиновський, Ю. В. Камбулова, Л. А. Михонік ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с. – № 65.148
2. Програма переддипломної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах [Електронний ресурс] : здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології та інженерія” денної форми навчання / укладачі : А. М. Дорохович, В. М. Махинько, О. О. Кохан, В. В. Малиновський, Ю. В. Камбулова ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 20 с. – № 65.151