Дисертації

Докторські дисертації 

Дробот  Віра  Іванівна   

Разработка и научное обоснование технологии использования в хлебопекарном производстве новых видов сырья с целью повышения пищевой ценности хлеба и экономии сырьевых ресурсов  (1988)


Дорохович Антонелла Миколаївна

Разработка научных основ технологии различных мучных кондитерских изделий улучшеного качества (1988)


Ковбаса Володимир Миколайович

Наукове обґрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості. (1998)


Юрчак Віра Гаврилівна

Наукове обґрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок (2003)


Оболкіна Віра Іллівна

Наукове обґрунтування та розроблення  раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії (2006)


Дорохович Вікторія Віталіївна

Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання (2010)


Камбулова Юлія Вікторівна

Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою (2019)


Махинько Валерій Миколайович

Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах (2019)

Кандидатські дисертації

Фалендиш  Наталія Олексіївна

Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів (1996)


Терлецька  Віта Альбертівна

Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур (1997)


Кобилінська  Олена Валеріївна

Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини (2000)


Камбулова  Юлія Вікторівна

Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна (2002)


Білик  Олена Анатоліївна

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями (2006)


Махинько Валерій Миколайович

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої (2006)


Кохан Олена Олександрівна

Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання (2006)


Кияниця Світлана Геннадіївна

Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії (2006)


Михонік Лариса Анатоліївна

Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу  (2008)


Бондаренко Юлія Вікторівна

Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини  (2009)


Зінченко Інна Миколаївна

Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів (2010)


Грищенко Анна Миколаївна

Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини  (2011)


Запотоцька Олена Василівна

Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності (2013)


Семенова Анастасія Борисівна

Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів (2014)


Соколовська Ірина Олександрівна

Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості (2015)


Писарець Ольга Петрівна

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна (2015)


Пічкур Віталій Яковлевич

Використання екструзій них видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв (2016)


Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна

Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів (2019)

 

Дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук захищені під керівництвом викладачів кафедри у 2011-2020 рр: