Організація конференцій
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом з виставковою фірмою «АССО International», Укрхлібпромом та Укркондпромом є співорганізатором Міжнародних науково-практичних конференцій: «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Матеріали конференції можна переглянути за посиланнями.
Викладачі кафедри беруть участь у підготовці Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”. Матеріали конференції можна переглянути за посиланнями.
Матеріали конференції 2017 р. Том 1.
Матеріали конференції 2018 р. Том 1.