Монографії 

Технологічні властивості зерна, борошна і тіста

 

Сафонова О.М., Тіщенко Л.М., Гавриш Т.В., Камбулова Ю.В., Перцевий Ф.В., Лисюк Г.М., Чорна Н.В. монографія. – Х.: «Апостроф»,​​ 2012. – 252 с.​​ 


Наукові та практичні аспекти пектину і пектинопродуктів

 

 Крапивннцька І.О., Перцевой Ф.В., Оболкіна В.І., Омельчук Є.О.​​ монографія,​​ Суми: Сумський національний аграрний університет, 2015. -314 с.

Technology of​​ pectin, pectin products and their use in food products manufacture

 Krapyvnytska I., Pertsevyi F., Obolkina V., Ladyka V. and oth. The monograph, Sumy, Sumy National Agrarian University, 2015. - 266 p.


Повноцінне харчування : інноваційні​​ аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу

 

 А. А. Урсуленко, Ю. В. Камбулова, О. В. Кочубей-Литвиненко [та ін.] ; кол. Монографія за ред. В. В. Євлаш, В. О. Потапова, Н. Л. Савицької ; Харк. держ. ун-т харч.​​ та торг. - Х. : ХДУХТ, 2015. - 580 с.


Углеводы в пищевых продуктах

 




М. О. Полумбрик, В. В. Литвяк, З. В. Ловкис, В. Н. Ковбаса монография ; Нац. ун-т пищ. технол., Украина; Науч.-практ. центр Нац. акад. наук Беларуси по продовольствию,​​ Республика Беларусь. - Мн. : Минфина, 2016. - 592 с.​​ 

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів


 Дробот В.І., Грищенко А.М., Тесля О.Д., Сильчук Т.А., Місечко Н.О.  монографія / за ред. чл.-кор. НААН В.І. Дробот. -​​ К.: Кондор- Видавництво, 2016. - 242 с. 

Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів


Дробот В.І., Білик О.А., Савчук Н.І., Бондаренко Ю.В. Монографія / за ред. чл.-кор. НААН В.І. Дробот. — Київ : АртЕк, 2017. — 253 с. 

 

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба


Дробот В.І., Михонік Л.А., Семенова А.Б., Фалендиш Н.О. /за ред. чл.-кор. НААН В.І. Дробот.  — Київ : ПрофКнига, 2018. — 188 с.

Improvers and ingredients for prolonging the freshness of bakery products

 

Bilyk​​ О. Improvers and ingredients for prolonging the freshness of bakery products / O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, Yu. Bondarenko, E. Khalikova. Warsaw: Publisher, 2018.-р.40.

Розділи в колективних монографіях: