Розробки кафедри

Розробки кафедри

 

1.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БІЛКОВИХ КРЕМІВ ІЗ ЗНИЖЕНОЮ КАЛОРІЙНІСТЮ

Автори: доц., к.т.н. Камбулова Ю.В., ас. Соколовська І.О.

 

2.РАЦІОНАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЦУКРОЗАМІННИКІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРШМЕЛОУ, ЯКЕ МОЖУТЬ СПОЖИВАТИ ВСІ ГРУПИ НАСЕЛЕННЯ, В ТОМУ ЧИСЛІ ХВОРІ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ

Автори: проф., д.т.н. Дорохович А.М., Бадрук В.В.

 

3.РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БУЛОЧНОГО ВИРОБУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПІДВИЩЕНИХ КІЛЬКОСТЕЙ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ СОЇ

Автори: доц., к.т.н. Махинько В.М.

 

4.РОЗРОБКА БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОВМІСНОЇ СИРОВИНИ

Автори: проф., д.т.н. дробот В.І., доц., к.т.н. Бондаренко Ю.В.

 

5.УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ НЕГЛАЗУРОВАНИХ ПОМАДНИХ ТА МОЛОЧНИХ ЦУКЕРОК З МЕТОЮ ПОДОВЖЕННЯ СТРОКІВ ЇХ ЗБЕРІГАННЯ

Автори: проф., д.т.н. Дорохович А. М., доц., к.т.н. Кохан О. О.

 

6.БЕЗГЛЮТЕНОВИЙ ХЛІБ ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦЕЛІАКІЮ ТА ФЕНІЛКЕТОНУРІЮ

Автори: проф.,д.т.н. Дробот В.І., доц., к.т.н. Грищенко А.М.

 

7.РОЗРОБКА ФРУКТОВОЇ НАЧИНКИ ДЛЯ ПРОДУКТІВ ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНОЇ КОЕКСТРУЗІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПОЗИЦІЙНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ РІЗНОГО ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ

Автори: проф., д.т.н. Ковбаса В.М., ас, .к.т.н. Запотоцька О.В.

 

8.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СУХИХ СНІДАНКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РЕЦЕПТУРНОЇ КОМПОЗИЦІЇ НА ОСНОВІ КРУПИ ТА ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН РІЗКОГО ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ

Автори: проф., д.т.н. Ковбаса В.М., ас, .к.т.н. Запотоцька О.В.

 

9.РОЗРОБКА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ НА ОСНОВІ ЇСТІВНИХ ГРИБІВ

Автори: доц., к.т.н. Терлецька В.А., к.т.н, доц. Зінченко І.М.

 

10.ХЛІББІЛКОВО-КРУП’ЯНИЙ

Автори: д.т.н., проф. Дробот В. І.; к.т.н., доц. Михонік Л. А.

 

11.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ РЕЦЕПТУРНОЇ КОМПОЗИЦІЇ НА ОСНОВІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИСОКОГО ВИХОДУ

Автори: д.т.н., проф. Дробот В. І.; к.т.н., доц. Михонік Л. А.

 

12.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИСОКОГО ВИХОДУ ПІДВИЩЕНОЇ ДИСПЕРСНОСТІ

Автори: д.т.н., проф. Дробот В. І.; к.т.н., доц. Михонік Л. А.

 

13.РОЗРОБКА ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОРОСЛОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦІ

Автори: доц., к.т.н. Фалендиш Н.О.

 

14.ТЕХНОЛОГІІЯ ХЛІБА З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ТА ХМЕЛЮ

Автори: проф., д.т.н. Юрчак В.Г.

 

15.ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ

Автори: проф., д.т.н. Юрчак В.Г.

 

16.РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОМАДНО-КРЕМОВИХ І ЗБИТИХ ЦУКЕРОК З ВИКОТИСТАННЯМ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИНОГРАДНИХ ВИЧАВОК

Автори: д.т.н., проф. Оболкіна В.І., к.т.н., доц. Кияниця С.Г.

 

17.ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКОГЛІКЕМІЧИНИХ ЦУКРОЗАМІННИКІВ

Автори: проф., д.т.н. Дорохович В.В., ас,к.т.н. Абрамова А.Г.