Наші випускники
Решітник Надія, технолог ТОВ «СУІП «Дольчі Фантазіі», випускник НУХТ 2021 за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Вибрати майбутню професію – вибір відповідальний і нелегкий. Але мені пощастило обрати бажану спеціальність і навчатись в одному з кращих університетів країни. Якщо проаналізувати мої роки, проведені тут, то я можу стверджувати, що пишаюсь своїм вибором. Університет давно став для мене рідним! Викладачі – приємні,позитивні, освічені, завжди йдуть назустріч студентам.
Приємно згадувати студентські роки, той перший досвід дорослішання. У період навчання ми мали змогу відчути себе не просто студентами, а й справжніми технологами. Ми учились не лише у розрізі комплексу необхідних дисциплін, а й у контексті майбутньої професії. І все це завдяки колективу наших наставників, які організовували найрізноманітніші практики.
Пригадується, коли вперше відчула себе технологом. Університет – то перша сходинка у формуванні справжньої особистості, перша спроба жити наповну.
Борковський Захар, інженер-технолог з інновацій відділу розробок нових видів продукції дирекції з маркетингу ПрАТ «Концерн Хлібпром», випускник НУХТ 2021
Протягом 3,5 років свого навчання встиг здобути дві спеціальності – з 2017 по 2019 бакалавр за спеціальністю «Харчові технології»; з 2019 – 2021 магістр за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів».
Моє навчання проходило досить цікаво та весело. Про наш інститут та кафедру можна згадувати досить довго та позитивно. Тут я знайшов нових друзів, познайомився з цікавими людьми. На кафедрі завжди раді бачити студентів, а найголовніше – з розумінням ставляться до них.
Окремо хотілося б відзначити виробничі практики (ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», Львівський хлібозавод №1), різноманітні конференції виставки та ярмарки.
Викладачів кафедри згадую з теплом і повагою, саме їх професіоналізм, бажання допомогти в навчанні та підтримка допомогли мені успішно закінчити навчання та стати кваліфікованим фахівцем. На мою думку, рівень теоретичної та практичної підготовки викладчів на кафедрі цілком дозволяє після закінчення ЗВО успішно працевлаштуватися.
Я дуже щасливий, що 3,5 роки мого навчання я навчався саме на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. І жодного разу не пожалкував, що здобув освіту в Національному університеті харчових технологій.
Дякую всім викладачам. Ви найкращі!!!
Іванів Оксана, завідувачка відділу «Fozzy Group», випускниця НУХТ 2021р. У 2021 році я закінчила навчання за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів».
Перебуваючи в стінах університету я здобула неоціненні знання та навички, котрі з успіхом застосовую у роботі та повсякденному житті. Зважаючи на розширення в торговельних мережах асортименту органічної продукції, знання здобуті під час навчання за освітньо-професійною програмо «Технології органічних харчових продуктів» стали у пригоді.
НУХТ випускає кваліфікованих фахівців за різними освітніми програмами. Роки навчання на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для мене були нелегкими, але цікавими, які запам’ятаються на все життя. Я вдячна викладацькому складу моєї кафедри та науковій керівниці Олені Білик за підтримку та настанови. На особистому досвіді знаю, що викладачі дають прекрасну базу для навчання, головне хотіти вчитись.
Навчання в НУХТ надає ґрунтовний старт, головне його не упустити!
Ворочек Дар’я, провідний фахівець Департаменту якості ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», випускниця НУХТ 2021 р. за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Базові знання я отримала під час навчання в університеті. Працюючи в рітейлі кожен день, стикаєшся з проблемами для вирішення яких потрібне розуміння технологій виробництва харчових продуктів. Саме НУХТ відкрив для мене цю палітру знань. Наразі світ технологій харчових продуктів невпинно розвивається, а НУХТ крокує поряд. Викладачі кафедри сприяли залученню студентів до відвідування конференцій, фахових спеціалізованих виставок, організовували пізнавальні екскурсії та практику на сучасних підприємствах. Все це невід’ємна частина навчального процесу, що сприяє професійному зростанню майбуніх фахівців.
Щиро дякую викладачам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів за професіоналізм, індивідуальний підхід та підтримку.
Бажаю невпинного процвітання та звершень нашому університету! Пишаюсь, що навчалась саме в НУХТі!
Польських Марія, керівник відділу продажів ТОВ «Пейстрі Шеф», випускниця НУХТ 2021 за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Навчання в університеті стало для мене більше, ніж здобуття вищої освіти. Професійний викладацький склад не тільки забезпечив можливість достати фахові знання та навички в галузі, а й розкрити свій потенціал та присвоїти надзвичайно важливі здібності – вміти навчатися, шукати, аналізувати та поглинати інформацію. Таким чином, мені були надані цінні фундаментальні знання з багатьох професійних дисциплін і зараз я можу працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з харчовими технологіями.
Свою кар’єру я розпочала в компанії ТОВ «Пейстрі Шеф» на посаді менеджера з продажу кондитерської сировини, ще навчаючись на 5 курсі, після завершення навчання стала технологом-консультантом. На сьогоднішній день я працюю у цій компанії керівником відділу продажів.
Безмежна подяка викладачам кафедри технології хліба та кондитерських виробів за надані цінні знання! Окреме спасибі моєму наставнику Кохан Олені Олександрівні за те, що завжди були відкрита для моїх запитань і підтримувала нові ідеї. Така атмосфера сприяла особистісному розвитку і в той же час потребувала чималої самоорганізації.
Згадуючи студентські роки, слід сказати, що НУХТ – це не тільки навчання, а й заходи, тренінги, семінари, конференції, різні спортивні змагання (футбол, волейбол, плавання і т.д.), професійні свята. Підсумовуючи, хочу сказати, що НУХТ – це запорука успіху в житті.
Ковбаса Анастасія, фахівець відділу зовнішніх аудитів Департаменту Якості Fozzy Group, випускниця НУХТ 2021, за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Багато необхідних знань, навичок, умінь для успішної професійної діяльності я здобула під час навчання в НУХТ.
Сьогодні я працюю у сфері проведення аудитів з якості різних харчових виробництв: виробництва хлібулочних, кондитерських, макаронних виробів, харчоконцентратів, м’ясних та молочних продуктів тощо. Завдяки потужному змісту освітньо-професійних програм під час навчання ми вивчали всі вищезгадані технології. Сьогодні ці знання допомогають мені під час проведення аудитів з якості різних харчових виробництв.
Завдяки сучасному підходу до навчання викладачів моєї кафедри я володію знаннями не лише технологій харчових продуктів, але й глибокими знаннями в системі менеджменту управління якістю харчової продукції, обізнана у сфері сучасних інноваційний технологій.
Це дуже важливо, оскільки всі люди мають право споживати якісні та безпечні харчові продукти!
Дуже вдячна усім викладачам за поради, непосильну працю та любов, яка вкладена у співпрацю з кожним студентом.
Я з дитинства мріяла навчатися та працювати у харчовій сфері. Ні дня не пошкодувала, що обрала саме НУХТ і цю кафедру.
Моренець Аліна, технолог в центрі сертифікації «Халяль», випускниця НУХТ 2020 за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
Навчання в університеті дало мені базу безцінної інформації, яка допомагає зараз розуміти, відслідковувати та перевіряти всі стадії виробництва продукції, щоб після перевірки бути впевненим на 100% в якості та безпечності продукції зі знаком Халяль. Центр сертифікації «Халяль» займається проведенням сертифікації для продукції і послуг, забезпечуючи незалежну і кваліфіковану оцінку їх відповідності вимогам стандарту Халяль по всіх регіонах України. Центром сертифікації «Халяль» сертифікований ряд великих виробництв України, що випускають продукцію різних категорій, що зробило продукти харчування Халяль доступними для всіх мусульман України та інших країн. Логотип Центру сертифікації «Халяль» став візитною карткою українських виробників на світовому ринку, демонструючи не тільки відповідність їх продукції вимогам Халяль, але і її високу якість. Ось чому моя посада є відповідальною та вимагає глибок знань технології, які я і отримала під час навчання в НУХТ.
Я щиро вдячна викладачам кафедри за професіоналізм, відповідальність, досвід та навички, якими ви завжди щедро ділились. Особливо важливим є індивідуальний підхід до студентів, віддача своїй професії всім серцем, підтримка та розуміння під час навчання, адже навчання це не легкий процес, навчання потребувало багато часу та зусиль, і без допомоги викладачів я б не змогла так заглибитись в розуміння кожного окремого процесу.
Мені пощастило отримувати знання в кращих викладачів та в кращому університеті нашої країни, який широко відкриває дороги можливостей після його закінчення. Викладачі це душа Національного університету харчових технологій!
Денисенко Ірина, провідний фахівець з розробок АТ «ВО «КОНТІ», випускниця НУХТ 2019 року за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
Завдяки навчанню в НУХТ, я отримала досить глибокі знання у сфері кондитерських виробів, які застосовую у своїй роботі. Хорошу основу мені дали як практичні заняття, так і моя наукова дипломна робота.
В сучасному світі важко вигадати щось нове та заохотити споживачів здійснити ту чи іншу покупку, особливо в час здорового харчування, в цьому і полягає робота R&D. Відвідуючи семінари, спілкуючись зі спеціалістами та постачальниками різних компанії, обираєш найкращу сировину, сучасне обладнання та технології, для того, щоб принести задоволення своєю продукцією, кожній людині, від наймолодших споживачів до дорослих свідомих людей.
Безмежно вдячна викладачам за прикладені зусилля, творчому підходу та наполегливості, донести інформацію до своїх студентів, саме це допомогло мені стати хорошим спеціалістом, та дарувати радість іншим людям. Я щаслива, що обрала Національний університет харчових технологій і навчалася саме за цим фахом у викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів!
Корчемлюк Любов, змінний інженер-технолог УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», випускник НУХТ 2015 за спеціальністю «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Усі необхідні знання та навички для моєї професії я здобула під час навчання в НУХТ. Здобуті знання знадобилися мені під час роботи на одному з найбільших у Європі хлібопекарському підприємстві «Київському обласному хлібопекарському комплексі». Безумовно, посада технолога дуже відповідальна і вимагає глибоких знань технології, вміння керувати технологічним процесом і приймати рішення у складних ситуаціях. Щодня технолог працює, щоб кожна родина мала на столі якісний запашний хліб, виготовлений у промисловості з якісної сировини з дотриманням усіх технологічних норм.
Народна мудрість говорить, що «Хліб усьому голова». Цьому нас навчали і наші учителі, викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, піклуючись не лише про навчання студентів різним предметам, але й духовному вихованню.
Безмежно вдячна викладачам за індивідуальний підхід до кожного студента, постійну підтримку під час навчання та за безцінні професійні та життєві поради, що допомогли мені в майбутньому стати кваліфікованим спеціалістом. Я щаслива, що обрала Національний університет харчових технологій і навчалася за цим фахом саме у викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів!
Геращенко Наталія, начальник зміни ПАТ «Київхліб» цех № 8, випускниця НУХТ 2015 року, кваліфікація «Магістр» (Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів).
Коли я згадую роки навчання в нашому університеті, це завжди тільки позитивні емоції! Я вдячна викладачам кафедри «Технології хлібопекарських і кондитерських виробів» за набуті знання, за індивідуальний підхід до кожного студента, за професіоналізм, саме це допомагає мені сьогодні вирішувати виробничі питання та приймати правильні рішення в складних і непередбачуваних умовах виробництва.
Навчання в НУХТ – гарантія якісної підготовки, а також добра перспектива працевлаштування, зумовлена заслуженим авторитетом університету і високою кваліфікацією його фахівців.
Роки навчання в університеті дають не тільки знання з фаху, але й розкривають індивідуальність кожного студента, вміння спілкуватися з колективом та організаторські здібності. Професія технолог – це моє покликання, тому я ні на мить не шкодую, що обрала Національний університет харчових технологій!!!