Дорожинська 

Оксана Сергіївна

Асистент, кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Закінчила з відзнакою Національний університет харчових технологій у 2018 році за спеціальністю “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”, отримала диплом магістра з відзнакою. Переможець Всеукраїнської студентської оліміпади з напряму «Харчові технології та інженерія» ( 2015 р.). З 2018 року навчається в аспірантурі та працює над дисертаційною роботою на тему «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрів».

На кафедрі працює з 2017 року. Загальний стаж науково-педагогічної роботи складає 2 роки.

Співавтор 27 публікацій, у тому числі 3 статей, 5 патентів України.

 

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9492-6650

 

Контактні дані:

кабінет – Ж-211;

тел. роб.: 287-91-28;

e-mail: ksusha.ononfriychuk@gmail.com