Грищенко

Анна Миколаївна

Кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів.

Закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та отримала диплом магістра з відзнакою. Вчений ступінь кандидата наук отримала у 2012 році, вчене звання доцента у 2016 році.

Кандидатську дисертацію на тему  «Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини» захистила за спеціальністю 05.18.01 – Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.

З 2010 року працює на кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів. З 2010 року по 2018 р.р. очолювала Студентське наукове товариство НУХТ.

Загальний стаж науково-педагогічної роботи  10 років.

Автор понад 90 наукових праць, в тому числі 25 статей, 2 патентів України. Є співавтором 9 методичних рекомендацій, 2 підручників та 1 монографії.

З 2019 року експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти для проведення акредитацій освітніх програм.

Протягом трьох місяців проходила підвищення кваліфікації в Краківському економічному університеті  (Польща) (2018р.).

Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів.

Відповідальна за дистанційне навчання в ННІХТ та на кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів. Наставник академічної групи.

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0617-6918

Google Scholar: https://scholar.google.ru/citations?hl=ru&user=hKp3Nj8AAAAJ

Контактні дані:

кабінет – Ж-210;

тел. роб.: (044)  287–91–26;

e-mail: grischenko_anna@ukr.net