Доктор філософії, асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.
Закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та отримала диплом спеціаліста з відзнакою. Науковий ступінь доктора філософії отримала у 2021 році.
Дисертацію на тему «Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання» захистила за спеціальністю 181 – Харчові технології, галузь знань 18 – Виробництво та технології.
На кафедрі працює з 2018 року. Загальний стаж наукової роботи складає 7 років.
Автор понад 35 наукових праць, в тому числі 7 статей у наукових фахових виданнях України та міжнародних виданнях. Співавтор 1 монографії.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5413-961X
Контактні дані:
e-mail: L27_burchenko@ukr.net