Дисертації
Докторські дисертації
Дробот Віра Іванівна
Разработка и научное обоснование технологии использования в хлебопекарном производстве новых видов сырья с целью повышения пищевой ценности хлеба и экономии сырьевых ресурсов (1988)
Дорохович Антонелла Миколаївна
Разработка научных основ технологии различных мучных кондитерских изделий улучшеного качества (1988)
Ковбаса Володимир Миколайович
Наукове обґрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості. (1998)
Юрчак Віра Гаврилівна
Наукове обґрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок (2003)
Оболкіна Віра Іллівна
Наукове обґрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії (2006)
Дорохович Вікторія Віталіївна
Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання (2010)
Камбулова Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою (2019)
Махинько Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах (2019)
Кандидатські дисертації
Фалендиш Наталія Олексіївна
Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів (1996)
Терлецька Віта Альбертівна
Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур (1997)
Кобилінська Олена Валеріївна
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини (2000)
Камбулова Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна (2002)
Білик Олена Анатоліївна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями (2006)
Махинько Валерій Миколайович
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої (2006)
Кохан Олена Олександрівна
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання (2006)
Кияниця Світлана Геннадіївна
Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії (2006)
Михонік Лариса Анатоліївна
Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу (2008)
Бондаренко Юлія Вікторівна
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини (2009)
Зінченко Інна Миколаївна
Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів (2010)
Грищенко Анна Миколаївна
Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини (2011)
Запотоцька Олена Василівна
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності (2013)
Семенова Анастасія Борисівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів (2014)
Соколовська Ірина Олександрівна
Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості (2015)
Писарець Ольга Петрівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна (2015)
Пічкур Віталій Яковлевич
Використання екструзій них видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв (2016)
Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів (2019)
Дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук захищені під керівництвом викладачів кафедри у 2011-2020 рр:
Зінченко Інна Миколаївна. Дисертація на тему: “Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів”
Прилуцька Ліна Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників”,
Тесля Ольга Дмитрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів”
Соловйова Оксана Леонідівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання”
Грищенко Анна Миколаївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини”
Лазоренко Наталія Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології маффінів спеціального призначення”
Рак Валентина Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з використанням хмелю”
Арсиненко Наталія Олексіївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом”
Бадрук Вадим Володимирович. Дисертація на тему:: “Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення”
Місечко Наталія Орестівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
Ященко Вікторія Сергіївна. Дисертація на тему: «Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії»
Йовбак Уляна Сергіївна. Дисертація на тему: “Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини”
Кирпіченкова Оксана Миколаївна. Дисертація на тему: “Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива”
Ткачук Юрій Михайлович. Дисертація на тему: “Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками ”
Семенова Анастасія Борисівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
Карпик Галина Вікторівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами»
Каліновська Тетяна Віталіївна. Дисертація на тему: “Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами»
Мурзін Андрій Вадимович. Дисертація на тему: “Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення”
Скрипко Ангеліна Петрівна. Дисертація на тему: “Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці”
Соколовська Ірина Олександрівна. Дисертація на тему: “Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості”
Пічкур Віталій Яковлевич. Дисертація на тему “Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравˮ
Абрамова Асьят Георгіївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняˮ
Рубанка Катерина Володимирівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології полі компонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використаннямˮ
Стрілець Ірина Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набуханняˮ
Лисий Олександр Віталійович. Дисертація на тему: “Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавокˮ.
Писарець Ольга Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошнаˮ.
Іжевська Орися Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льонуˮ.
Коваленко Олена Артурівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотамиˮ.
Белінська Кристина Олександрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології дитячих молочно-борошняних продуктів функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів молокаˮ.
Божок Олександр Сергійович. Дисертація на тему: “Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначенняˮ.
Черниш Людмила Миколаївна. Дисертація на тему: “Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживанняˮ.
Петренко Микола Миколайович. Дисертація на тему: “Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики»
Рожно Олександр Васильович. Дисертація на тему: “Розробка технології безглютенових макаронних виробівˮ.
Халікова Есьма Хаїківна. Дисертація на тему: «Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачівˮ.
Матяс Дарія Сергіївна Дисертація на тему: «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістомˮ.
Мазур Любов Сергіївна. Дисертація на тему: «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структуриˮ.
Сивній Іванна Іванівна. Дисертація на тему: «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану».
Ковтун Аліна Володимирівна Дисертація на тему: «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності».
Сорочинська Юлія Сергіївна Дисертація на тему: «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго».
Васильченко Тетяна Олександрівна Дисертація на тему: «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних виробів».
Дзигар Ольга Олександрівна Дисертація на тему: «Удосконалення технології крекерів з додаванням поліпшувача протеолітичної дії, амарантового борошна та пряно-ароматичної сировини».