Підсумки вивчення дисципліни “Основи технологій тортів і тістечок”

Завершується надважкий навчальний рік  і завершується опанування вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок».
Не зважаючи на такі складні умови навчання, викладачі готували інформативні презентації та розміщували їх на сайті дистанційного навчання нашого університету. За можливості, учасники навчального процесу могли виготовити вироби в домашніх умовах та закріпити теоретичні знання.

В травні викладачі кафедри провели підсумкове лабораторне заняття із здобувачами і розглянули з ними перспективи удосконалення дисципліни.
На занятті були представлені найкращі доповіді на тему «Як я бачу свій улюблений торт» та відзначені роботи, які опрацьовані в домашніх умовах. Сподіваємось, що здобутки за цією дисципліною надихнуть здобувачів на цікаві роботи в подальшому, вони обов’язково знадобляться як у професійній діяльності, так і в повсякденному житті.
Бажаємо всім творчих успіхів під мирним сонячним небом!

 

Comments are closed.