Тривають студентські наукові пошуки

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує роботу науковий гурток під керівництвом професорки Вікторії Дорохович.

Учасники гуртка, здобувачі третього курсу під час онлайн-засідань гуртка обрали перспективні напрями розроблення кондитерських виробів. Були обрані такі тематики: розроблення рецептури бісквіту з порошком моринги із застосуванням фісташкової пасти в оздоблювальних напівфабрикатах, обґрунтування і розроблення різних рецептур вівсяного печива, зокрема із застосуванням замінників цукру.

Деякі дослідження учасники гуртка провели в домашніх умовах. Зокрема, Маргарита Сергієнко представила свою роботу розроблення рецептури бісквіту з застосуванням порошку моринги. Вона досліджувала вплив моринги на структуру тіста та органолептичні показники готових виробів. Розроблену рецептуру нового виробу авторка впровадила у курсовій роботі з дисципліни «Технології кондитерських виробів».

Бажаємо нашим науковцям нових наукових досліджень і натхнення!

Comments are closed.