Вітаємо з Великоднем!

За традицією, до Великодня в Україні випікають паски. У кожної господині свій унікальний рецепт, який часто передається з покоління у покоління та особливі способи прикрашання виробів. Технології та сировина, що зараз є на ринку, дають можливість створити оригінальні та унікальні вироби.
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів щороку наставниці академічних груп та студенти влаштовують в соціальних мережах виставку своїх пасхальних виробів та вітають один одного зі Святом. Бажаємо усім щоб в ці світлі Пасхальні дні промінчики тепла і добра зігрівали ваші душі, щоб прийшов мир на нашу землю, а наші серця були сповнені радості.
Також представляємо добірку фото виробів, які готували вдома наші студенти та викладачі.
Вітаємо усіх з Великоднем!

Comments are closed.