Практична складова навчання магістрантів

Практика – невід’ємна частина підготовки висококваліфікованих фахівців. Для здобувачів це – чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання та поспілкуватися з фахівцями галузі.

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» зараз проходять професійну практику на виробництві провідних підприємств України.

Цього року здобувачі проходять практику у ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Житомирські Ласощі», ТОВ «Київський БКК», ПрАТ «ЛантманенАкса», ДП «Зееландія», ТОВ «Київська бісквітна фабрика» тощо.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює подяку керівництву підприємств за сприяння в проходженні практики, а здобувачам бажає плідно попрацювати, підготувати та успішно захистити звіти.

Comments are closed.