Успішний захист курсових робіт з технології кондитерських виробів

На третьому курсі, згідно програми дисципліни «Технології кондитерських виробів» передбачено виконання курсової роботи. Здобувачам пропонується багато варіантів тем для курсової роботи, щодо виробництва різних кондитерських виробів: печива, цукерок, карамелі, тортів та тістечок, кексів тощо. У роботі, крім опису вимог до якості сировини, розрахунку рецептур кондитерських   виробів, опису вимог до якості виробів, розрахунку енергетичної цінності здобувачі мали також представити апаратурно-технологічну схему виробництва кондитерського виробу згідно обраного варіанту.

Цього року захист робіт провели в онлайн форматі. Проведення захисту курсових робіт у такому форматі сприяє також обміну знаннями між учасниками навчального процесу та поглибити свої знання.

Члени комісії відзначили високий рівень підготовки здобувачів та поставили усім позитивні оцінки.

Comments are closed.