Запрошуємо школярів на лекційний тиждень

Шановні школярі!
Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій запрошує вас взяти участь у Лекційному тижні для школярів, який відбудеться з 24 по 27 травня в online-форматі (Zoom-конференції).
Ви зможете прослухати короткі оглядові лекції з технології хлібобулочних виробів, технології макаронних виробів, технології харчових концентратів, технології кондитерських виробів.
Лекції читатиме докторка технічних наук Дорохович Вікторія Віталіївна.
24 травня о 15:00 – Особливості технології хліба з пшеничного борошна
Підключення за посиланням:
Ідентифікатор конференції: 771 1927 1451
Код доступу: 5zHYb6
25 травня о 15:00 – Особливості технології макаронних виробів (пасти)
Підключення за посиланням:
Ідентифікатор конференції: 744 7862 5492
Код доступу: 0zCPaG
26 травня о 15:00 – Особливості технології картопляних чіпсів
Підключення за посиланням:
Ідентифікатор конференції: 778 0264 1429
Код доступу: 7MygYU
Особливості технології шоколаду
Підключення за посиланням:
Ідентифікатор конференції: 712 9568 6478
Код доступу: 9w8EaD
Будемо раді зустрічі!

Comments are closed.