З дотриманням усіх норм

​Доцент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Юлія Камбулова провела відкрите лекційне заняття «Технологія кондитерських виробів» із дисципліни «Технології харчових виробництв (модуль технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів)» для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології».

На відкритому занятті були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса, викладачі кафедри, а також представник навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

На лекції був розглянутий сучасний стан кондитерської галузі, наведено асортимент кондитерських виробів і принци, якими користуються при їх класифікації. Лектор детально розкрила характеристики основної та додаткової сировини кондитерського виробництва.

Особлива увага була приділена властивостям структуроутворювачів, що використовуються в технології отримання популярних в Україні цукерок із желейними корпусами. Студентам роз’яснено призначення технологічних операцій та їх параметри, вплив температурних режимів на хід технологічних операцій та якість готової продукції. Складність механізації та автоматизації технологічного процесу окремих етапів виробництва желейних цукерок була продемонстрована за допомогою мультимедійних засобів і роздаткового матеріалу.

Лекція прочитана на високому науковому та методичному рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.

Comments are closed.