Про усі переваги

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш провела профорієнтаційну роботу для студентів четвертого курсу Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.

Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в стінах Національного університету харчових технологій, для здобуття освітнього рівня «бакалавр» і «магістр», викладач намагалась детально розповісти про усі переваги та можливості, які відкриваються перед студентами університету.

Під час зустрічі студенти більше дізналися про організацію навчального процесу, умови проживання в гуртожитку, особливості студентського самоврядування, дозвілля, спорту та багато інших аспектів столичного життя. Завершилася зустріч запрошенням відвідати університет, зокрема кафедру технологій хлібопекарських і кондитерських виробів та побажаннями на подальші успіхи у навчанні.

Comments are closed.