Очима вчених

​13 вересня у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з об’єднанням «Укрхлібпром» та виставковою фірмою «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» провели Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві».

Відкрив роботу конференції її незмінний модератор, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса.

Від ректора НУХТ, професора Анатолія Українця та себе особисто учасників зібрання тепло привітав і побажав плідної роботи проректор університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Стану хлібопекарської галузі України в сучасних умовах присвятив свій виступ голова об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко. Надзвичайно зацікавив присутніх виступ професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Віри Дробот щодо інноваційних технологій оздоровлення асортименту хлібобулочних виробів. Цікаві факти про хлібопечення у Білорусії присутні почули від головного редактора журналу «Пекарь&Кондитер» Людмили Овсяннікової.

Багато корисного для себе дізналися із доповідей й інших учасників конференції присутні на ній численні студенти. Широкий спектр порушених науковцями й виробничниками питань – від авангардних технологій та шляхів підвищення якості хліба і до контролю управління якістю в промисловості та підвищення прибутковості підприємств галузі завдяки пакуванню продукції – викликав жваве обговорення й щиру зацікавленість і майбутніх фахівців, і визнаних корифеїв.

Comments are closed.