Знову перемога!

13 вересня у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося нагородження переможців 18-го професійного дегустаційного конкурсу кондитерських товарів «Солодкий тріумф» і 18-го професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки».

Участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерських виробів, харчоконцентратів, солодких молочних виробів і морозива тощо. Зразки оцінюються незалежною Дегустаційною комісією, яка складається з професійних експертів-дегустаторів асоціації «Укркондпром», Мінекономіки України, Держспоживстандарту України, МОЗ України, Держдепартаменту продовольства, а також представників відділів закупівель оптово-роздрібних торговельних мереж м. Києва, за органолептичними показниками якості за 5-ти бальною системою «всліпу».

Традиційно аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету беруть участь у конкурсі «Солодкий тріумф». Їх інноваційні розробки нових технологій кондитерських виробів щороку поповнюють скарбничку університету престижними нагородами.

Цього року перемогу у номінації «Тріумф інновацій» нашій науковій молоді принесли пориста карамель «Фруктова легкість», пориста карамель функціонального призначення «Нотка каротину», льодяникова карамель функціонального призначення «Дитяча насолода», льодяникова карамель дієтично-функціонального призначення «М’ятний бриз», крекер пікантний «Лісовичок» і крекер пікантний «Монарда», а також неглазурована помадно-кремова цукерка «Загадкова ягідка».

Відзнаки переможцям вручив радник президента асоціації «Укркондпром» Юрій Кожанов.

Вітаємо наших науковців! Так тримати!

Comments are closed.