Нове покоління науковців

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Крістіни Белінської, Олени Коваленко, Олександра Божка та Орисі Іжевської.

Дисертаційна робота Крістіни Белінської «Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталії Фалендиш; дисертаційна робота Олени Коваленко «Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси; дисертаційна робота Олександра Божка «Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелли Дорохович і дисертаційна робота Орисі Іжевської «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Дробот.

Підтримати дисертантів прийшли викладачі та аспіранти кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології харчування та ресторанного бізнесу, технології консервування та ін.

Офіційні опоненти – завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Катерина Іоргачова, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Ольга Самохвалова, завідувач кафедри товарознавства і технологій виробництва харчових продуктів Львівського торговельно-економічного університету Іван Сирохман, доцент кафедри зберігання та переробки сільськогосподарської продукції Дніпровського державного аграрно-економічного університету Світлана Миколенко, керівник відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко та доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ірина Солоницька дали позитивні відгуки на дисертаційні роботи та відзначили актуальність тем і високий рівень проведених досліджень.

За результатами захисту робіт члени ради присудили усім дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Вітаємо науковців!

 

Comments are closed.