Це цікаво знати

Студенти другого та третього курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставниками з кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Традиційні кондитерські вироби різних країн світу».  Присутнім були представлені доповіді з яскравими презентаціями про найпопулярніші кондитерські вироби, в яких розповідалось про історію виникнення та особливості приготування карамелі і шоколаду, найвідоміших тортів і тістечок еклер, Бізе. Походження цих виробів овіяне легендами та таємницями.

Слухачі під час доповідей побували на батьківщині шоколаду – в Америці, відвідали австрійську кондитерську родини Захер, насолодилися смаком витончених еклерів у романтичній Франції, дізнались про особливості приготування відомого десерту на основі Бізе – торту Павлова, розглянули різноманітний асортимент карамелі. Наприкінці заходу, його ведуча – доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан побажала всім присутнім різнобарвного і солодкого життя.

Comments are closed.