Семенова Анастасія Борисівна

%d1%81%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0Кандидат технічних наук, асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів (за сумісництвом).

У 2007 році закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», отримала диплом магістра.

З 2013 року, очолює науково-дослідну лабораторію борошномельно-круп’яного та хлібопекарного виробництва Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Є керівником науково-дослідної роботи в рамках програми наукової діяльності НААН № 42 на 2016-2020 рр. за трьома напрямками досліджень, з яких 2 теми є прикладними та 1 фундаментальною.

У 2014 р. захистила кандидатську дисертацію зі спеціальності 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» на тему: «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп’яних культур».

На кафедрі працює з 2014 року. Автор понад 30 наукових праць, у тому числі статей в журналах з індексом цитування, патентів України на винахід та корисну модель.

Підвищення кваліфікації:

  1. ІП «СЖС Україна», проходження тренінг-курсів за темами:
  • «Розробка і впровадження НАССР на харчових підприємствах»,
  • «Глобальний стандарт BRC для харчових продуктів (issue 7)»,
  • «Розробка і впровадження інтегрованих систем менеджменту ISO 9001:2015 року, FSSC 22000»,
  • «Інтегровані аудити ISO 9001:2015 року, FSSC 22000:2013, ISO 19011:2011»
  1. Тренінг-семінар «Написання проектів. Фонди ЄС, США, Великобританія» Організатори: Центр стратегічних ініціатив і прогресивного розвитку (Київ, Україна) сумісно з Міжнародною академією науки і вищої освіти (The International Academy of Science and Higher Education, IASHE, Лондон, Великобританія).

Стажування:

Міжнародне стажування в рамках професійної програми розвитку «Інновації в науці та освіті», 12 – 17 вересня 2016 року. Вільний Варненський Університет «Чорноризця Храбра», Варна, Болгарія.

 

Comments are closed.