Скоро захист!

На кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначення» аспіранта Олександра Божка, виконаної під керівництвом професора кафедри Антонелли Дорохович.

Метою виконаної роботи було розроблення жувальної карамелі для хворих на цукрових діабет із фізіологічними, дієтичними і дієтично-функціональними властивостями, шляхом раціонального використання цукрів, цукрозамінників і фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів, що забезпечують жувальній карамелі статус «функціональний харчовий продукт» і «дієтично-функціональний харчовий продукт».

Після доповіді виступили рецензенти: завідувач кафедри хлібопекарського та кондитерського виробництв Інституту післядипломного навчання НУХТ, професор Віра Оболкіна, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова та доцент цієї ж кафедри Олена Кохан. Усі рецензенти відзначили великий обсяг виконаної роботи, її практичну цінність і дали позитивні відгуки з пропозицією рекомендувати дисертаційну роботу до розгляду у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.06. Пропозиція за результатами відкритого голосування була одноголосно підтримана.

14d88a84b0b1e5354098c232835e160b 200bcb65c6569d622afcd91944c6ebb7 0384fd92ddd06465a5b5682ed73eff364ac4dce0bc7eab282d5f4577a6dca842 850c7853dbd2541fcde14c46b8358ebf ac19010bccf0c2b93cd15cc7c1d94359 d381de326b3328e3b67057810982f423 ee64fef1e025e4b410af4aa7fe8b53b7

Comments are closed.