Соколовська Ірина Олександрівна

%d1%81%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0

Кандидат технічних наук, асистент, відповідальна за профорієнтаційну роботу, співвідповідальна за міжнародні зв’язки кафедри.

Закінчила Національний університет харчових технологій, отримала кваліфікацію магістр з технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення.

Дисертацію на тему «Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості» захистила у 2015 році.

На кафедрі працює з 2014 року. Автор понад 30 наукових праць, у тому числі статей в журналах з індексом цитування.

Лектор англомовного курсу «Загальні технології харчових виробництв».

Отримує стипендію Кабінету Міністрів України для молодих учених.

Comments are closed.