Зінченко Інна Миколаївна

%d0%b7%d1%96%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%be

Доцент, кандидат технічних наук Зінченко Інна Миколаївна.

Заступник завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Закінчила у 2007 р. Національний університет харчових технологій, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів».

Науковий ступінь кандидата технічних наук присуджено у 2011 році, вчене звання доцента присвоєно у 2014 р.

На кафедрі працює з 2007 року. Загальний стаж педагогічної та наукової роботи складає 10 років. Основний напрям наукової діяльності: «Розроблення та удосконалення технологій харчових концентратів підвищеної харчової та біологічної цінності».

Зінченко І. М. є автором та співавтором понад 70 наукових публікацій (у тому числі 28 статей та 7 патентів України), 20 навчально-методичних робіт та 2 навчальних посібників. Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів. Виконує також обов’язки наставника академічної групи студентів та відповідального від кафедри за методичне забезпечення.

Підвищувала кваліфікацію в Інституті післядипломної освіти НУХТ та ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

Comments are closed.