Грищенко Анна Миколаївна

%d0%b3%d1%80%d0%b8%d1%89%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%beКандидат технічних наук, доцент кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів.

Закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Вчений ступінь кандидата наук отримала у 2012 році, вчене звання доцента у 2016 році.

З 2010 року працює на кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів.

Загальний стаж педагогічної роботи складає 6 років, наукової роботи – 8 років.

Автор понад 70 наукових праць, в тому числі 19 статей, 2 патентів України. Є співавтором 6 методичних рекомендацій, 2 підручників та 1 монографії.

Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів.

 

Comments are closed.