Грицевіч Марія Юріївна

Асистент, кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.Закінчила з відзнакою Національний університет харчових технологій у 2018 році за спеціальністю “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”, отримала диплом магістра. Навчалась в Університеті Томаша Баті (м. Злін, Чеська республіка) на технологічному факультеті за програмами академічної мобільності протягом двох семестрів (весняний семестр 2015-2016 н.р. та весняний семестр 2016-2017 н.р.).  З 2018 року навчається в аспірантурі та працює над дисертаційною роботою на тему «Удосконалення технології низькобілкового печива».

На кафедрі працює з 2019 року.
Співавтор 12  публікацій,  у тому числі 3 статей.
Відповідальна на кафедрі за міжнародні зв’язки.
 
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7262-3467
Контактні дані:
кабінет – Ж-208;
тел. роб.: 287-94-90;
e-mail: m.gricevich@gmail.com

Comments are closed.