Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна

Кандидат технічних наук, асистент кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів.

Закінчила Національний університет харчових технологій в 2011 році за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і  отримала диплом магістра.

Науковий ступінь кандидата технічних наук отримала  у 2019 році. Кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів» захистила за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

На кафедрі працює з 2012 року. Загальний стаж науково-педагогічної роботи складає 5 років.
Автор  18 наукових праць, в тому числі 7 статей у наукових фахових виданнях України з технічних наук, 2 патентів України на винахід, 2 патентів на корисну модель.
Завідувачка лабораторії кафедри технології хлібопекарських   і кондитерських виробів, секретар кафедри.

 

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7389-7208
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=ru&user=ezrupF0AAAAJ

 

Контактні дані:
кабінет: Ж – 206;
тел. роб.: 287 – 96 – 28;
e-mail: JliaUA@bigmir.net

Comments are closed.