Дорохович Вікторія Віталіївна

%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%87-%d0%b2%d1%96%d0%ba%d1%80%d0%be%d1%80%d1%96%d1%8f-%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0%d1%97%d0%b2%d0%bd%d0%b0

Доцент, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Член спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 Національного університету харчових технологій та Д 26.055.02 Київського національного торговельно-економічного університету.

Закінчила Український державний університет харчових технологій (нині НУХТ) за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та магістратуру Київського державного торговельно-економічного університету (нині КНТЕУ) за спеціальністю «Технологія громадського харчування».

Вчений ступінь кандидата технічних наук отримала у 2000 році, доктора технічних наук – у 2010 році, вчене звання доцента отримала у 2013 році.

Розробленням технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення займається з 1996 року.

В період з 2000 по 2011 рік працювала викладачем у Київському національному торговельно-економічному університеті. З 2011 року працює на посаді професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.

Загальний стаж педагогічної роботи 13 років.

Автор понад 140 наукових публікацій, співавтор навчального посібника «Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів» та підручника «Оптимізація технологічних процесів галузі».

Здійснює керівництво науково дослідної роботи студентів  та одного аспіранта. Підготувала одного кандидата технічних наук.

Comments are closed.