На одного кандидата наук більше

   На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Лисого. Дисертаційна робота «Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок» виконана під керівництвом професора кафедри технології цукру і підготовки води Олени Грабовської.

   Підтримати дисертанта прийшли викладачі та аспіранти кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології харчування та ресторанного бізнесу, технології цукру і підготовки води.

   Дали позитивні відгуки на дисертаційну роботи та відзначили актуальність теми і високий рівень проведених досліджень офіційні опоненти – завідувач кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка, професор Ольга Шаніна та керівник відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», доцент Наталія Олексієнко.

   За результатами публічного захисту роботи Олександра Лисого члени ради присудили дисертанту науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

1cf076a8dea6833707831c26a3f2bbe0 3adc40f0b49fb1bee2397f9c4cf60f45 5e62130646557f71ac71c723a133622f 5ea101ff90c4b74d7a13714e12fa6d54 6e74cbaad3098355397d190d44008ef7 7f0e77598dc98ff7c11eabc4a4cf5d3f 8cdbe1be2b8afbbf63c893a58426faec 923f1c1c2ba38a604aac34e960b9fe7a 212776ca9020cae500560848d260edac 275580b180e82e3be16bb082f3a8f28b bf9c9f008addfd04574276a8633783df e581c326ae5159bd4c9a410d4c2e51c4

Comments are closed.