Тематика наукових досліджень


Тематика наукових досліджень

  • Розробка інноваційних технологій виробництва картопляних чипсів підвищеної харчової цінності подовжених термінів зберігання
  • Удосконалення технології продуктів підвищеної харчової цінності
  • Розроблення харчоконцентратів підвищеної харчової та біологічної цінності
  • Розроблення сухих сніданків та снеків підвищеної харчової та біологічної цінності
  • Застосування нетрадиційних і нових видів сировини та добавок з метою розроблення харчоконцентратів підвищеної харчової цінності
  • Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв

 

  • Використання нової та нетрадиційної сировини для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчої дії
  • Використання нетрадиційної сировини для виробництва комплексних хлібопекарських поліпшувачів, що подовжують тривалість зберігання хлібобулочних виробів
  • Використання сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, у виробництві хлібобулочних виробів спеціального призначення
  • Застосування нетрадиційних, нових видів сировини і добавок з метою розроблення нових видів дієтичних хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом та сумішей для їх приготування в домашніх умовах
  • Використання нетрадиційної сировини, збагаченої біологічно-активними речовинами, в технології хлібобулочних виробів оздоровчого і дієтичного призначення
  • Використання нетрадиційної сировини для виробництва хлібобулочних виробів геродієтичного призначення
  • Розроблення рецептур та удосконалення технології хлібобулочних виробів для споживачів з підвищеними нутрієнтними потребами

 

  • Використання нової та нетрадиційної сировини для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчої дії
  • Розроблення ресурсозберігаючих і енергозберігаючих технологій кондитерських виробів спеціального призначення
  • Розроблення борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
  • Розроблення інноваційних технологій кондитерських виробів з використанням нових видів рослинної сировини з підвищеною харчовою та біологічною цінністю та додаткових структуроутворювачів
  • Удосконалення технологій кондитерських виробів зниженої цукромісткості і глікемічності
  • Вдосконалення технології борошняних кондитерських виробів подовженого терміну зберігання, підвищеної харчової та біологічної цінності на основі використання нових функціональних інгредієнтів
  • Створення напівфабрикатів для комбінованих кондитерських виробів зниженої цукромісткості, глікемічності та калорійності
  • Розроблення та вдосконалення технології кондитерських виробів подовженого терміну зберігання та підвищеної харчової цінності на основі використання нових функціональних інгредієнтів
  • Дослідження процесу формування складних емульсійно-пінних систем кондитерських виробів
  • Розроблення технології макаронних виробів спеціального дієтичного призначення для хворих на целіакію