Розробки кафедри

Розробки кафедри

1.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БІЛКОВИХ КРЕМІВ ІЗ ЗНИЖЕНОЮ КАЛОРІЙНІСТЮ
Автори: доц., к.т.н. Камбулова Ю.В., ас. Соколовська І.О.

 

2.РАЦІОНАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЦУКРОЗАМІННИКІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРШМЕЛОУ, ЯКЕ МОЖУТЬ СПОЖИВАТИ ВСІ ГРУПИ НАСЕЛЕННЯ, В ТОМУ ЧИСЛІ ХВОРІ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ
Автори: проф., д.т.н. Дорохович А.М., Бадрук В.В.

 

3.РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БУЛОЧНОГО ВИРОБУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПІДВИЩЕНИХ КІЛЬКОСТЕЙ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ СОЇ
Автори:
доц., к.т.н. Махинько В.М.

 

4.РОЗРОБКА БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
Автори: проф., д.т.н. дробот В.І., доц., к.т.н. Бондаренко Ю.В.

 

5.УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ НЕГЛАЗУРОВАНИХ ПОМАДНИХ ТА МОЛОЧНИХ ЦУКЕРОК З МЕТОЮ ПОДОВЖЕННЯ СТРОКІВ ЇХ ЗБЕРІГАННЯ
Автори: проф., д.т.н. Дорохович А. М., доц., к.т.н. Кохан О. О.

 

6.БЕЗГЛЮТЕНОВИЙ ХЛІБ ДЛЯ ХВОРИХ НА ЦЕЛІАКІЮ ТА ФЕНІЛКЕТОНУРІЮ
Автори: проф.,д.т.н. Дробот В.І., доц., к.т.н. Грищенко А.М.

 

7.РОЗРОБКА фруктової начинки для продуктів високотемпературної коекструзії з використанням композиційних структуроутворювачів різного природного походження
Автори: проф., д.т.н. Ковбаса В.М., ас, .к.т.н. Запотоцька О.В.

 

8.Розробка технології сухих сніданків з використанням рецептурної композиції на основі крупи та харчових волокон різкого природного походження
Автори: проф., д.т.н. Ковбаса В.М., ас, .к.т.н. Запотоцька О.В.

 

9.РОЗРОБКА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ НА ОСНОВІ ЇСТІВНИХ ГРИБІВ
Автори: доц., к.т.н. Терлецька В.А., к.т.н, доц. Зінченко І.М.

 

10.ХЛІБ БІЛКОВО-КРУП’ЯНИЙ
Автори: д.т.н., проф. Дробот В. І.; к.т.н., доц. Михонік Л. А.

 

11.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ РЕЦЕПТУРНОЇ КОМПОЗИЦІЇ НА ОСНОВІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИСОКОГО ВИХОДУ
Автори: д.т.н., проф. Дробот В. І.; к.т.н., доц. Михонік Л. А.

 

12.РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИСОКОГО ВИХОДУ ПІДВИЩЕНОЇ ДИСПЕРСНОСТІ
Автори: д.т.н., проф. Дробот В. І.; к.т.н., доц. Михонік Л. А.

 

13.РОЗРОБКА ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОРОСЛОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦІ
Автори: доц., к.т.н. Фалендиш Н.О.

 

14.ТЕХНОЛОГІІЯ ХЛІБА З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ТА ХМЕЛЮ
Автори: проф., д.т.н. Юрчак В.Г.

 

15.ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ
Автори: проф., д.т.н. Юрчак В.Г.

 

16.РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОМАДНО-КРЕМОВИХ І ЗБИТИХ ЦУКЕРОК З ВИКОТИСТАННЯМ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИНОГРАДНИХ ВИЧАВОК
Автори: д.т.н., проф. Оболкіна В.І., к.т.н., доц. Кияниця С.Г.

 

17.ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКОГЛІКЕМІЧИНИХ ЦУКРОЗАМІННИКІВ
Автори: проф., д.т.н. Дорохович В.В., ас,к.т.н. Абрамова А.Г.