Практика здобувачів ОС “Бакалавр”

Перелік баз практики​​ здобувачів ОС «Бакалавр»

 

База практики

Місцезнаходження

1

ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ

Німеччина

2

ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс»

с.​​ Крушинка, Київська обл.

3

ТОВ «Київська бісквітна фабрика»

м. Київ

4

ТОВ «Київський БКК»

м.Київ

5

ТОВ «Кохнівський хліб»

м.Кременчук, Полтавська обл.

6

ТОВ КЦ «Буше»

м.Київ

7

ТОВ «ДН Класик»

м.Дубно, Рівненська обл.

8

ТОВ «Світ ласощів»​​ 

м.Черкаси

9

ПП Левценюк Вадим Леонідович

м.Радивилів, Рівненська обл.

10

АТ «Чернівецький хлібокомбінат»

м.Чернівці

11

ТОВ «Кондитерська фабрика «Квітень»​​ 

м.Дніпро

12

ТОВ «Черкасихліб ЛТД»

м. Черкаси

13

ТОВ Кондитерська фабрика «Тортовик»

м.Ірпінь, Київська обл.

14

ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат»

м.Конотоп, Сумська обл.

15

ТОВ «Солодка долина»​​ 

м.Долина, Івано-Франківська обл.

16

ТОВ «Сумська паляниця»

м.Суми

17

ТОВ «Право»​​ 

с.м.т.Згурівка, Київська обл.

18

ТОВ «Бердичівський хлібозавод»​​ 

м.Бердичів,​​ Житомирська обл.

19

ПрАТ «Дрогобицький хлібокомбінат»​​ 

м.Дрогобич, Львівська обл.

20

ТОВ «Виробнича фірма «Мерсі ЛТД»​​ 

с.м.т.Пулини, Житомирська обл.

21

ТОВ «Агро-Сервіс»​​ 

м.Мелітополь, Запорізька обл.

22

ФОП Заславець В.О.​​ 

м.Червонозаводське, Полтавська обл.

23

ПрАТ «Теремно Хліб»​​ 

м.Луцьк

24

ТДВ «Поліссяхліб»​​ 

м.Рівне

25

ТОВ «ЛА ТАРТА»​​ 

м.Київ

25

АТ ВО «Конті»​​ 

м.Костянтинівка, Донецька обл.

26

ПП «Деліція»

м.Буча, Київська обл.

27

ЗАТ «Житомирські ласощі»

м. Житомир

28

ПрАТ «Лантманнен​​ Акса»

м.Бориспіль, Київська обл

29

ПрАТ «Укроптбакалія»

м.Чернігів

 

 

Розподіл здобувачів на виробничу практику

Розподіл здобувачів ОС “Бакалавр” (в межах України) 2021/2022 н.р.

Розподіл здобувачів ОС “Бакалавр” (за кордоном) 2021/2022 н.р.

Програми практики

1. Програма виробничої практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” денної форми навчання [Електронний ресурс] / укладачі : В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, В. В. Малиновський, Ю. В. Камбулова, Л. А. Михонік ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с. – № 65.148

2. Програма переддипломної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах [Електронний ресурс] : здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології та інженерія” денної форми навчання / укладачі : А. М. Дорохович, В. М. Махинько, О. О. Кохан, В. В. Малиновський, Ю. В. Камбулова ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 20 с. – № 65.151