Організація конференцій

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом з виставковою фірмою «АССО International», Укрхлібпромом та Укркондпромом є співорганізатором Міжнародних науково-практичних конференцій: «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Матеріали конференції можна переглянути за посиланнями.

  1. Матеріали конференції 2017 р.
  2. Матеріали конференції 2018 р.
  3. Матеріали конференції 2019 р.

Викладачі кафедри беруть участь у підготовці Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”. Матеріали конференції можна переглянути за посиланнями.

  1. Матеріали конференції 2017 р. Том 1.
  2. Матеріали конференції 2018 р. Том 1.
  3. Матеріали конференції 2019 р. Том 1.
  4. Матеріали конференції 2020 р. Том 1