Перелік дисциплін, які викладаються на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів
ОС “Бакалавр” 181 “Харчові технології”
Назва дисципліни | Кількість годин |
Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти. Модуль 10. Сучасний стан хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної галузей харчової промисловості | 240 |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | 270 |
Харчові технології. Модуль 1. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | 660 |
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 4. Функціональні властивості вуглеводів і білків та їх перетворення в харчових технологіях | 240 |
Основи технологій продуктів тривалого зберігання | 60 |
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості | 75 |
Технологічний контроль на борошняних, кондитерських та харчоконцентратних підприємствах | 105 |
Моніторинг виробничих процесів | 120 |
Низькотемпературні та екструзійні технології | 105 |
Проектування харчових виробництв | 165 |
Технології кондитерських виробів | 330 |
Технології макаронних виробів | 45 |
Технології харчових концентратів | 255 |
Технології хлібобулочних виробів | 270 |
Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 90 |
Основи виробництва органічних харчових продуктів | 75 |
ОС “Магістр”, ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
Назва дисципліни |
Кількістьгодин |
Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 67 |
Менеджмент якості та безпеки борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 150 |
Методи оптимізації процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 120 |
Науково-дослідницький практикум | 180 |
Світові технології борошняних та кондитерських виробів | 180 |
Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів спеціального призначення | 150 |
Харчові добавки | 150 |
ОС “Магістр”, ОП «Технології органічних харчових продуктів»
Назва дисципліни |
Кількістьгодин |
Інноваційні технології органічних харчових продуктів | 90 |
Менеджмент якості та безпеки органічних харчових продуктів | 150 |
Методи оптимізації виробництва органічних харчових продуктів | 120 |
Науково-дослідницький практикум | 180 |
Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів | 120 |
Органічні харчові продукти спеціального призначення | 90 |
Технології органічних харчових продуктів | 150 |
Харчові добавки | 150 |
ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ
Назва дисципліни | Кількість годин |
Актуальні проблеми харчових технологій | 210 |
Методи наукових досліджень та планування експерименту | 150 |
Фаховий колоквіум | 150 |
Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного і якісного аналізу | 120 |
Мікробіологічне забруднення та токсикологія харчових продуктів | 120 |
Реологія харчових систем | 150 |
Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах | 180 |
Для ОС Бакалавр інших спеціальностей
Назва дисципліни |
Кількістьгодин |
Загальні технології харчових виробництв |
135 |
Загальні харчові технології. Модуль 1. Технології хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництваспеціальність 162 «Біотехнологія та біоінженерія» |
120 |
Загальні технології харчових виробництвспеціальність151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» |
105 |
Загальні технології харчових виробництвспеціальність 075 «Маркетинг»спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» |
120 |