Дисертації


Теми дисертаційних робіт викладачів кафедри

 

Докторські дисертації

 

Прізвище, ім’я,​​ 

по-батькові

викладача

Тема докторської дисертації

Рік захисту

Дробот

Віра Іванівна

Разработка и​​ научное обоснование технологии использования в хлебопекарном производстве новых видов сырья с целью повышения пищевой ценности хлеба и экономии сырьевых ресурсов

1988

Дорохович Антонелла Миколаївна

Разработка научных основ технологии различных мучных кондитерских изделий улучшеного качества

1988

Ковбаса

​​ Володимир Миколайович

Наукове обґрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості.​​ 

1998

Юрчак

Віра​​ Гаврилівна

Наукове обґрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок

2003

Оболкіна

Віра Іллівна

Наукове обґрунтування та розроблення​​ раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії

2006

Дорохович Вікторія Віталіївна

Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання

2010

Камбулова

Юлія Вікторівна

Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою

2019

Махинько

Валерій Миколайович

Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у мкронутрієнтах

2019

 

 

Кандидатські дисертації

 

Прізвище, ім’я,

​​ по-батькові

викладача

Тема​​ кандидатської​​ дисертації

Рік захисту

Фалендиш​​ 

Наталія Олексіївна

Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів

1996

Терлецька​​ 

Віта Альбертівна

Розроблення​​ раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур

1997

Кобилінська​​ 

Олена Валеріївна

Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини

2000

Камбулова​​ 

Юлія Вікторівна

Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна

2002

Білик​​ 

Олена Анатоліївна

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з​​ борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями

2006

Махинько Валерій Миколайович

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої

2006

Кохан​​ ​​ Олена​​ Олександрівна

Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання

2006

Кияниця​​ ​​ Світлана Геннадіївна

Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії

2006

Михонік​​ ​​ Лариса Анатоліївна

Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу

2008

Бондаренко​​ 

Юлія Вікторівна

Удосконалення​​ технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини

2009

Зінченко​​ 

Інна Миколаївна

Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів

2010

Грищенко​​ 

Анна Миколаївна

Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини

2011

Запотоцька​​ 

Олена Василівна

Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності

2013

Семенова Анастасія Борисівна

Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів

2014

Соколовська Ірина Олександрівна

Раціональне використання пектину й​​ альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості

2015

Писарець​​ 

Ольга Петрівна

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна

2015

Пічкур​​ 

Віталій Яковлевич

Використання екструзій них видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв

2016

Звягінцева-Семенець​​ Юлія Петрівна

 

Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів

2019

 

 

Викладачами кафедри проводиться керівництво аспірантами.

За 2011-2019рр. на кафедрі були захищені дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук: 

  1. Зінченко Інна Миколаївна. Дисертація на тему: “Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів”
  2. Прилуцька Ліна Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників”,
  3. Тесля Ольга Дмитрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів”
  4. Соловйова Оксана Леонідівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
  5. Грищенко Анна Миколаївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини”
  6. Лазоренко Наталія Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології маффінів спеціального призначення”
  7. Рак Валентина Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з використанням хмелю”
  8. Арсиненко Наталія Олексіївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом”
  9. Бадрук Вадим Володимирович. Дисертація на тему:: “Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення”
  10. Місечко Наталія Орестівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
  11. Ященко Вікторія Сергіївна. Дисертація на тему: «Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії»
  12. Йовбак Уляна Сергіївна. Дисертація на тему: “Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини”
  13. Кирпіченкова Оксана Миколаївна. Дисертація на тему: “Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива”
  14. Ткачук Юрій Михайлович. Дисертація на тему: “Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками ”
  15. Семенова Анастасія Борисівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
  16. Карпик Галина Вікторівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами»
  17. Каліновська Тетяна Віталіївна. Дисертація на тему: “Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами»
  18. Мурзін Андрій Вадимович. Дисертація на тему: “Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення”
  19. Скрипко Ангеліна Петрівна. Дисертація на тему: “Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці”
  20. Соколовська Ірина Олександрівна. Дисертація на тему “Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості”
  21. Пічкур Віталій Яковлевич. Дисертація на тему “Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравˮ
  22. Абрамова Асьят Георгіївна. Дисертація на тему “Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняˮ
  23. Рубанка Катерина Володимирівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології полі компонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використаннямˮ
  24. Стрілець Ірина Петрівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набуханняˮ
  25. Лисий Олександр Віталійович. Дисертація на тему “Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавокˮ.
  26. Писарець Ольга Петрівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошнаˮ.
  27. Іжевська Орися Петрівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льонуˮ.
  28. Коваленко Олена Артурівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотамиˮ.
  29. Белінська Кристина Олександрівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології дитячих молочно-борошняних продуктів функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів молокаˮ.
  30. Божок Олександр Сергійович. Дисертація на тему “Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначенняˮ.
  31. Черниш Людмила Миколаївна. Дисертація на тему “Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживанняˮ.
  32. Петренко Микола Миколайович. Дисертація на тему “Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики»
  33. Рожно Олександр Васильович. Дисертація на тему “Розробка технології безглютенових макаронних виробівˮ.
  34. Халікова Есьма Хаїківна. Дисертація на тему «Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачівˮ.
  35. Матяс Дарія Сергіївна Дисертація на тему «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістомˮ.
  36.  Мазур Любов Сергіївна. Дисертація на тему «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структуриˮ.