Теми дисертаційних робіт викладачів кафедри
Докторські дисертації
Прізвище, ім’я, по-батькові викладача | Тема докторської дисертації | Рік захисту |
Дробот Віра Іванівна | Разработка и научное обоснование технологии использования в хлебопекарном производстве новых видов сырья с целью повышения пищевой ценности хлеба и экономии сырьевых ресурсов | 1988 |
Дорохович Антонелла Миколаївна | Разработка научных основ технологии различных мучных кондитерских изделий улучшеного качества | 1988 |
Ковбаса Володимир Миколайович | Наукове обґрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості. | 1998 |
Юрчак Віра Гаврилівна | Наукове обґрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок | 2003 |
Оболкіна Віра Іллівна | Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії | 2006 |
Дорохович Вікторія Віталіївна | Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання | 2010 |
Камбулова Юлія Вікторівна | Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою | 2019 |
Махинько Валерій Миколайович | Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у мкронутрієнтах | 2019 |
Кандидатські дисертації
Прізвище, ім’я, по-батькові викладача | Тема кандидатської дисертації | Рік захисту |
Фалендиш Наталія Олексіївна | Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів | 1996 |
Терлецька Віта Альбертівна | Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур | 1997 |
Кобилінська Олена Валеріївна | Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини | 2000 |
Камбулова Юлія Вікторівна | Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна | 2002 |
Білик Олена Анатоліївна | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями | 2006 |
Махинько Валерій Миколайович | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої | 2006 |
Кохан Олена Олександрівна | Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання | 2006 |
Кияниця Світлана Геннадіївна | Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії | 2006 |
Михонік Лариса Анатоліївна | Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу | 2008 |
Бондаренко Юлія Вікторівна | Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини | 2009 |
Зінченко Інна Миколаївна | Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів | 2010 |
Грищенко Анна Миколаївна | Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини | 2011 |
Запотоцька Олена Василівна | Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності | 2013 |
Семенова Анастасія Борисівна | Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів | 2014 |
Соколовська Ірина Олександрівна | Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості | 2015 |
Писарець Ольга Петрівна | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна | 2015 |
Пічкур Віталій Яковлевич | Використання екструзій них видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв | 2016 |
Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна
| Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів | 2019 |
Викладачами кафедри проводиться керівництво аспірантами.
За 2011-2020рр. на кафедрі були захищені дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук:
- Зінченко Інна Миколаївна. Дисертація на тему: “Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів”
- Прилуцька Ліна Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників”,
- Тесля Ольга Дмитрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів”
- Соловйова Оксана Леонідівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання”
- Грищенко Анна Миколаївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини”
- Лазоренко Наталія Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології маффінів спеціального призначення”
- Рак Валентина Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з використанням хмелю”
- Арсиненко Наталія Олексіївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом”
- Бадрук Вадим Володимирович. Дисертація на тему:: “Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення”
- Місечко Наталія Орестівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
- Ященко Вікторія Сергіївна. Дисертація на тему: «Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії»
- Йовбак Уляна Сергіївна. Дисертація на тему: “Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини”
- Кирпіченкова Оксана Миколаївна. Дисертація на тему: “Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива”
- Ткачук Юрій Михайлович. Дисертація на тему: “Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками ”
- Семенова Анастасія Борисівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
- Карпик Галина Вікторівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами»
- Каліновська Тетяна Віталіївна. Дисертація на тему: “Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами»
- Мурзін Андрій Вадимович. Дисертація на тему: “Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення”
- Скрипко Ангеліна Петрівна. Дисертація на тему: “Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці”
- Соколовська Ірина Олександрівна. Дисертація на тему: “Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості”
- Пічкур Віталій Яковлевич. Дисертація на тему “Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравˮ
- Абрамова Асьят Георгіївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняˮ
- Рубанка Катерина Володимирівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології полі компонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використаннямˮ
- Стрілець Ірина Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набуханняˮ
- Лисий Олександр Віталійович. Дисертація на тему: “Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавокˮ.
- Писарець Ольга Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошнаˮ.
- Іжевська Орися Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льонуˮ.
- Коваленко Олена Артурівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотамиˮ.
- Белінська Кристина Олександрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології дитячих молочно-борошняних продуктів функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів молокаˮ.
- Божок Олександр Сергійович. Дисертація на тему: “Удосконалення технології жувальної карамелі спеціального призначенняˮ.
- Черниш Людмила Миколаївна. Дисертація на тему: “Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживанняˮ.
- Петренко Микола Миколайович. Дисертація на тему: “Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики»
- Рожно Олександр Васильович. Дисертація на тему: “Розробка технології безглютенових макаронних виробівˮ.
- Халікова Есьма Хаїківна. Дисертація на тему: «Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачівˮ.
- Матяс Дарія Сергіївна Дисертація на тему: «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістомˮ.
- Мазур Любов Сергіївна. Дисертація на тему: «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структуриˮ.
- Сивній Іванна Іванівна. Дисертація на тему: «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану».
- Ковтун Аліна Володимирівна Дисертація на тему: «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності».
- Сорочинська Юлія Сергіївна Дисертація на тему: «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго».
- Васильченко Тетяна Олександрівна Дисертація на тему: «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних виробів».
- Дзигар Ольга Олександрівна Дисертація на тему: «Удосконалення технології крекерів з додаванням поліпшувача протеолітичної дії, амарантового борошна та пряно-ароматичної сировини».