Дисертації


Теми дисертаційних робіт викладачів кафедри

 

Докторські дисертації

 

Прізвище, ім’я, 

по-батькові

викладача

Тема докторської дисертації

Рік захисту

Дробот Віра Іванівна

Разработка и научное обоснование технологии использования в хлебопекарном производстве новых видов сырья с целью повышения пищевой ценности хлеба и экономии сырьевых ресурсов

1988

Дорохович Антонелла Миколаївна

Разработка научных основ технологии различных мучных кондитерских изделий улучшеного качества

1988

Ковбаса Володимир Миколайович

Наукове обґрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості. 

1998

Юрчак Віра Гаврилівна

Наукове обґрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок

2003

Оболкіна Віра Іллівна

Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії

2006

Дорохович Вікторія Віталіївна

Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання

2010

 

 

Кандидатські дисертації

 

Прізвище, ім’я,

 по-батькові

викладача

Тема дисертації

Рік захисту

Фалендиш Наталія Олексіївна

Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів

1996

Терлецька Віта Альбертівна

Розроблення раціональної технології екструзійних продуктів з використанням солоду зернових і зернобобових культур

1997

Кобилінська Олена Валеріївна

Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини

2000

Камбулова Юлія Вікторівна

Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна

2002

Білик Олена Анатоліївна

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями

2006

Махинько Валерій Миколайович

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої

2006

Кохан Олена Олександрівна

Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання

2006

Кияниця Світлана Геннадіївна

Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії

2006

Михонік Лариса Анатоліївна

Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого виходу

2008

Бондаренко Юлія Вікторівна

Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини

2009

Зінченко Інна Миколаївна

Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів

2010

Грищенко Анна Миколаївна

Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини

2011

Запотоцька Олена Василівна

Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності

2013

Семенова Анастасія Борисівна

Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів

2014

Соколовська Ірина Олександрівна

Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості

2015

Писарець Ольга Петрівна

Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна

2015

Пічкур Віталій Яковлевич

Використання екструзій них видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв

2016

 

Викладачами кафедри проводиться керівництво аспірантами. За 2011-2016 рр. на кафедрі були захищені дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук: 

  1. Зінченко Інна Миколаївна. Дисертація на тему: “Розроблення технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів”
  2. Прилуцька Ліна Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників”,
  3. Тесля Ольга Дмитрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів”
  4. Соловйова Оксана Леонідівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання
  5. Грищенко Анна Миколаївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини”
  6. Лазоренко Наталія Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології маффінів спеціального призначення”
  7. Рак Валентина Петрівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хліба з використанням хмелю”
  8. Арсиненко Наталія Олексіївна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом”
  9. Бадрук Вадим Володимирович. Дисертація на тему:: “Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення”
  10. Місечко Наталія Орестівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
  11. Ященко Вікторія Сергіївна. Дисертація на тему: «Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії»
  12. Йовбак Уляна Сергіївна. Дисертація на тему: “Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини”
  13. Кирпіченкова Оксана Миколаївна. Дисертація на тему: “Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива”
  14. Ткачук Юрій Михайлович. Дисертація на тему: “Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками ”
  15. Семенова Анастасія Борисівна. Дисертація на тему: “Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів”
  16. Карпик Галина Вікторівна. Дисертація на тему: “Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами»
  17. Каліновська Тетяна Віталіївна. Дисертація на тему: “Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами»
  18. Мурзін Андрій Вадимович. Дисертація на тему: “Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення”
  19. Скрипко Ангеліна Петрівна. Дисертація на тему: “Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці”
  20. Соколовська Ірина Олександрівна. Дисертація на тему “Раціональне використання пектину й альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості”
  21. Пічкур Віталій Яковлевич. Дисертація на тему “Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх стравˮ
  22. Абрамова Асьят Георгіївна. Дисертація на тему “Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового поколінняˮ
  23. Рубанка Катерина Володимирівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології полі компонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використаннямˮ
  24. Стрілець Ірина Петрівна. Дисертація на тему “Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набуханняˮ
  25. Лисий Олександр Віталійович. Дисертація на тему “Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавокˮ