План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ЛЕКЦІЙ​​ 

(семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо)

з професорами, провідними фахівцями, практиками

у межах навчального процесу у синхронному режимі​​ 

на​​ 2021-2022 н.р.​​ 

 

Гість​​ 

(прізвище, ім’я,​​ 

де працює,​​ 

країна)

Тема лекції (семінару, майстер-класу, тренінгу тощо), мова

Контингент слухачів

Орієнтовна дата проведення

Спеціальність,​​ 

ОПП

Освітній​​ 

рівень

У межах якої навчальної дисципліни​​ буде​​ 

проведено​​ лекцію

​​ (семінар тощо)

1

2

3

4

5

6

7

1

Коняшин А.,​​ 

виконавчий​​ 

директор​​ 

Федерації органічного руху України

«Особливості розвитку органічного виробництва в Україні: реалії та перспективи», мова українська​​ 

181 «харчові технології, ОПП «Технології​​ 

органічних​​ 

харчових​​ 

продуктів»

Магістр

«Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів»

Вересень

2021 р.

2

Тараненко О.М.,​​ заступника​​ 

директора ТОВ

«Хлібні інвестиції»

«Впровадження сучасних технологійі обладнання як запорука високої конкурентоспроможності хлібопекарськоїпродукції», мова українська

181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кодитерских,макаронних виробів та​​ 

харчоконцентратів»

Магістр

«Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

Жовтень

2021 р.

3

Паливода С.Д.,​​ керівник пекарського центру​​ 

«Лесаффр Україна»

Оптимізація технологічних процесів виробництва круасанів

181 «Харчові технології», ОПП «Технологіїхліба, кондитерських,макаронних виробів та​​ харчоконцентратів»

Магістр

«Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

Жовтень-листопад

2021 р.

4

Дученко Ю.М.,​​ президент Всеукраїнської​​ асоціації пекарів (ВАП)

«Стан хлібопекарської галузі України і світові тенденції хлібопечення», мова​​ українська

181 «Харчові технології», ОПП «Технології​​ хліба,​​ кондитерських,​​ макаронних виробів та​​ харчоконцентратів»

Магістр

«Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

Листопад

2021 р.

5

Вітюк Л.В.,

керівниця напрямку контролю якості виробництва, ТОВ «Хлібні інвестиції».

«Сучасні іновації в технології хлібопечення», мова українська

181 «Харчові технології», ОПП «Технології​​ хліба, кондитерських,макаронних виробів тахарчоконцентратів»

Магістр

«Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів»

Листопад

2021 р.

6

Іванісова Ева,​​ PhD, Словацький сільськогосподарський університет в м. Нітра, Словаччина

Лекція «Технологія кави»,​​ 

англійська мова

181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія»

Бакалавр

«Технології харчових концентратів»

Листопад

2021 р.

181 «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»,

ОПП «Технології органічних харчових продуктів»

Магістр

 

​​ «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів»

«Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів»

7

Капрельянц Л. В.,​​ д-р техн. наук, проф.,

завідуючий кафедроюбіохімії, мікробіологіїта фізіології харчування

(Одеський національнийтехнологічний університет)«Хлібні інвестиції»

«Біо- та нанотехнології функціональних харчових інгредієнтів», мова українська

181 «Харчові технології», ОПП «Технології​​ хліба, кондитерських,макаронних виробів та​​ харчоконцентратів»

Магістр

«Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

Грудень

2021 р.

8

Дахно Б.М.,​​ 

провідний технолог товариства "Українсько-словенське спільне підприємство "Київський обласний хлібопекарський комплекс"

«Проблеми покращання асортименту хлібобулочних виробів», мова українська

181 «Харчові​​ технології», ОПП «Харчові технології та інженерія»

Бакалавр

«Технології хлібобулочних виробів»

Грудень

2021 р.

9

Prof.​​ 

Ilona Teodora Miceikienė, Biomeicine and Food Technology, Alytaus kolegija University of Applied Sciences, Литва

Лекція «Регулювання використання харчових добавок у Литві  ​​​​ на державному рівні»,​​ 

англійська мова

181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія»

Бакалавр

«Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів»

Грудень

2021 р.

181 «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

Магістр

«Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції»

181 «Харчові технології» ОПП «Технології органічних харчових продуктів»

Магістр

10

Адамчик Грета,​​ PhD, доцент,​​ 

Жешувський університет, Польща

Лекція «Особливості реологічних систем в хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній промисловості», англійська мова

181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

Магістр

«Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів»

«Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів»

Грудень

2021 р.

181 «Харчові технології». ОНП «Харчові технології»

PhD

«Актуальні проблеми харчових технологій»

11

Антонюк  А. Г.

Головний енергетик  ПрАТ "Київхліб"​​ 

"Досвід експлуатації та впровадження енергозберігаючих​​ технологій в хлібопекарській галузі України", мова українська

181 «Харчові технології», ОПП «Харчові​​ технології та інженерія»

Бакалавр

«Проектування харчових виробництв»

Лютий-березень

2022 р.

12

Наумова О.О.,

д.м.н.

президент ВГО «Українська спілка Целіакїї»

«Вимоги до харчових продуктів для хворих на целіакію», мова українська

181 «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»,

ОПП «Технології органічних харчових продуктів»

Магістр

 

«Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів спеціального призначення»

 

 

«Органічні харчові продукти спеціального призначення»

Лютий-березень

2022 р.

13

Заєць В.М.

начальник відділу державної політики у сфері органічного виробництва Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України

«Стан органічного виробництва в Україні», мова українська

181 «Харчові технології»​​ 

ОПП «Технології органічних харчових продуктів»

Магістр

«Інновації у технологіях органічних харчових продуктів»

Лютий-березень

2022 р.

14

Голікова Т.П.,​​ технолог пекарського центру «Лесафф-Україна»

«Застосування низькотемпературних технологій в хлібопекарському виробництві», мова українська

181 «Харчові технології»,​​ 

ОПП «Харчові технології та інженерія»

Бакалавр

«Низькотемпературні та екструзійні технології»

Березень

2022 р.

15

Польських М.А.,

керівник відділу інтернет продажів ​​ компанії PASTRY

«Асортимент шоколаду та шоколадних аксесуарів на українському ринку», мова українська​​ 

181 «Харчові технології»,​​ 

ОПП «Харчові технології та інженерія»

Бакалавр

«Технології кондитерських виробів»

Квітень-травень

2022 р.

16

Пастушенко Н.П.

к.т.н., керівник сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom»​​ 

«Сучасні тенденції в оздобленні тортів і тістечок», мова українська

181 «Харчові технології»,​​ 

ОПП «Харчові технології та інженерія»

Бакалавр

«Технології кондитерських виробів»

Квітень-травень

2022 р.

 

 

**За додатковою інформацією звертатись до доц. Бондаренко Ю.В. ​​ (bjuly@ukr.net)​​ або доц. Грищенко А.М. (grischenko_anna@ukr.net)