ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ЛЕКЦІЙ
(семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо)
з професорами, провідними фахівцями, практиками
у межах навчального процесу у синхронному режимі
на 2021-2022 н.р.
№ | Гість (прізвище, ім’я, де працює, країна) | Тема лекції (семінару, майстер-класу, тренінгу тощо), мова | Контингент слухачів | Орієнтовна дата проведення | ||
Спеціальність, ОПП | Освітній рівень | У межах якої навчальної дисципліни буде проведено лекцію (семінар тощо) | ||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
1 | Коняшин А., виконавчий директор Федерації органічного руху України | «Особливості розвитку органічного виробництва в Україні: реалії та перспективи», мова українська | 181 «харчові технології, ОПП «Технології органічних харчових продуктів» | Магістр | «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» | Вересень 2021 р. |
2 | Тараненко О.М., заступника директора ТОВ «Хлібні інвестиції» | «Впровадження сучасних технологійі обладнання як запорука високої конкурентоспроможності хлібопекарськоїпродукції», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кодитерских,макаронних виробів та харчоконцентратів» | Магістр | «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» | Жовтень 2021 р. |
3 | Паливода С.Д., керівник пекарського центру «Лесаффр Україна» | Оптимізація технологічних процесів виробництва круасанів | 181 «Харчові технології», ОПП «Технологіїхліба, кондитерських,макаронних виробів та харчоконцентратів» | Магістр | «Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» | Жовтень-листопад 2021 р. |
4 | Дученко Ю.М., президент Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП) | «Стан хлібопекарської галузі України і світові тенденції хлібопечення», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» | Магістр | «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» | Листопад 2021 р. |
5 | Вітюк Л.В., керівниця напрямку контролю якості виробництва, ТОВ «Хлібні інвестиції». | «Сучасні іновації в технології хлібопечення», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів тахарчоконцентратів» | Магістр | «Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів» | Листопад 2021 р. |
6 | Іванісова Ева, PhD, Словацький сільськогосподарський університет в м. Нітра, Словаччина | Лекція «Технологія кави», англійська мова | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Технології харчових концентратів» | Листопад 2021 р. |
181 «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», ОПП «Технології органічних харчових продуктів» | Магістр
| «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів» | ||||
«Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» | ||||||
7 | Капрельянц Л. В., д-р техн. наук, проф., завідуючий кафедроюбіохімії, мікробіологіїта фізіології харчування (Одеський національнийтехнологічний університет)«Хлібні інвестиції» | «Біо- та нанотехнології функціональних харчових інгредієнтів», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів та харчоконцентратів» | Магістр | «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» | Грудень 2021 р. |
8 | Дахно Б.М., провідний технолог товариства "Українсько-словенське спільне підприємство "Київський обласний хлібопекарський комплекс" | «Проблеми покращання асортименту хлібобулочних виробів», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Технології хлібобулочних виробів» | Грудень 2021 р. |
9 | Prof. Ilona Teodora Miceikienė, Biomeicine and Food Technology, Alytaus kolegija University of Applied Sciences, Литва | Лекція «Регулювання використання харчових добавок у Литві на державному рівні», англійська мова | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» | Грудень 2021 р. |
181 «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» | Магістр | «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» | ||||
181 «Харчові технології» ОПП «Технології органічних харчових продуктів» | Магістр | |||||
10 | Адамчик Грета, PhD, доцент, Жешувський університет, Польща | Лекція «Особливості реологічних систем в хлібопекарській, кондитерській, макаронній та харчоконцентратній промисловості», англійська мова | 181 «Харчові технології», ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» | Магістр | «Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів» «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів» | Грудень 2021 р. |
181 «Харчові технології». ОНП «Харчові технології» | PhD | «Актуальні проблеми харчових технологій» | ||||
11 | Антонюк А. Г. Головний енергетик ПрАТ "Київхліб" | "Досвід експлуатації та впровадження енергозберігаючих технологій в хлібопекарській галузі України", мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Проектування харчових виробництв» | Лютий-березень 2022 р. |
12 | Наумова О.О., д.м.н. президент ВГО «Українська спілка Целіакїї» | «Вимоги до харчових продуктів для хворих на целіакію», мова українська | 181 «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», ОПП «Технології органічних харчових продуктів» | Магістр
| «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів спеціального призначення»
«Органічні харчові продукти спеціального призначення» | Лютий-березень 2022 р. |
13 | Заєць В.М. начальник відділу державної політики у сфері органічного виробництва Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України | «Стан органічного виробництва в Україні», мова українська | 181 «Харчові технології» ОПП «Технології органічних харчових продуктів» | Магістр | «Інновації у технологіях органічних харчових продуктів» | Лютий-березень 2022 р. |
14 | Голікова Т.П., технолог пекарського центру «Лесафф-Україна» | «Застосування низькотемпературних технологій в хлібопекарському виробництві», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Низькотемпературні та екструзійні технології» | Березень 2022 р. |
15 | Польських М.А., керівник відділу інтернет продажів компанії PASTRY | «Асортимент шоколаду та шоколадних аксесуарів на українському ринку», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Технології кондитерських виробів» | Квітень-травень 2022 р. |
16 | Пастушенко Н.П. к.т.н., керівник сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom» | «Сучасні тенденції в оздобленні тортів і тістечок», мова українська | 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія» | Бакалавр | «Технології кондитерських виробів» | Квітень-травень 2022 р. |
**За додатковою інформацією звертатись до доц. Бондаренко Ю.В. (bjuly@ukr.net) або доц. Грищенко А.М. (grischenko_anna@ukr.net)