Графік взаємовідвідувань занять

Графік взаємовідвідувань​​ занять

викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів​​ 

на осінній семестр 2021-2021​​ н.р.

Дата

Дисципліна

Вид занять

Група

Аудиторія

Час

Прізвище, ініціали викладача, що​​ проводить​​ заняття

Прізвище, ініціали викладача, що​​ відвідує​​ заняття

02.09.2021

Харчові технології. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-5

Ж-201

11.20-12.40

Грищенко А.М.

Онофрійчук О.С.

02.09.2021

Харчові технології.​​ Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-5

Ж-201

14.50-16.10

Грищенко А.М.

Грицевіч М.Ю.

6.09.2021

Технології харчових концентратів

Лабораторна робота​​ 

Збірна група​​ 

ТХ-3+СК2п

Ж-205

14.50-16.10

Грицевіч М.Ю.

Ковбаса В.М.

08.09.2021

Харчові технології. Модуль 1.

Практичне заняття

ТІ-2-2

Б-409

8.15.-9.35

Грицевіч М.Ю.

Грищенко А.М.

08.10.2021

Харчові технології. Модуль 1.

Лабораторна робота

ННІХТ3ск_2

Ж-204

13.20-14.40

 

Онофрійчук О.С.

 

Грищенко А.М.

27.09.2021

​​ Контроль якості та безпечності харчових продуктів.​​ Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-2 (підгр. 2)

Ж-201

11.20-12.40

 

Онофрійчук О.С.

 

Грищенко А.М.

7.10.2021

 

Харчові технології. Модуль 1​​ 

 

Лекція

Збірна група ННІХТ-3ск

А-544

13.20-14.40

Дорохович В.В.

Всі викладачі , вільні від занять

08.10.2021

Технології харчових концентратів

Лабораторна робота​​ 

ТХ-3-4 (2п)

Ж-201

8.15-9.35

Махинько Л.В.

Ковбаса В.М.

14.10.2021

Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-4

Ж-201

8.15-9.35

Грищенко А.М.

Грицевіч М.Ю.

14.10.21

 

Технології харчових концентратів. ​​ Модуль 1.

Лекція

ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5 ск

А-538

9.50-11.10

Ковбаса В.М.

Грицевіч М.Ю., Махинько Л.В.

20.10.2021

Контроль якості та безпечності харчових​​ продуктів. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-2​​ (підгр. 2)

Ж-202

11.20-14.40

Грицевіч М.Ю.

Грищенко А.М.

17.11.2021

Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-5

Ж-201

14.50-16.10

Грищенко А.М.

Онофрійчук О.С.

10.11.2021

 

Технології харчових концентратів.​​ Модуль 2

Лекція

ТХ-3-4,​​ 

ТХ-3-5,​​ 

ТХ-3-5н, ТХ-3-5 ск

Ж-320

9.50-11.10

Звягінцева-Семенець Ю.П.

 

Ковбаса В.М.

11.11.2021

Технології хлібобулочних виробів

Лекція

ТХ-4-5,​​ 

ТХ-4-6ск

А-310

11.20-12.40

Дробот В.І.

Бондаренко Ю.В.

Михонік Л.А.

Фалендиш Н.О.

16.11.2021

 

Технології хлібобулочних виробів

 

Лабораторна робота​​ 

ТХ-4-6ск​​ 

(2 підгрупа)

Ж-202

14.50-16.10

Бондаренко Ю.В.

Михонік Л.А.

Фалендиш Н.О.

16.11.2021

 

Практичні проблеми в технологіях борошняних,..Модуль 1.​​ 

Лекція

ТХ-1-4М

Б-409

14.50-16.10

Махинько В.М.

Ковбаса В.М.

Білик О.А.

 

19.11.2021

Технології харчових концентратів. Модуль 1

Лабораторна робота

ТХ-3-4

Ж-205

13.20-14.50

 

Звягінцева-Семенець Ю.П.

 

Ковбаса В.М.

24.11.2021

Сировина для харчових продуктів. Модуль 4.​​ 

Лекція

Збірна група​​ 

ТІ-2_3

А-210

8.15-9.35

Білик О.А.

Бондаренко Ю.В.

24.11.2021

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1​​ 

Лекція

ТХ-1-4М

А-310

13.20.-14.40

Юрчак В.Г.

Білик О.А.​​ 

 

25.11.2021

 

Біотехнологічні та​​ фізико-хімічні основи харчових​​ виробництв. Модуль 4​​ 

Лекція

Потік​​ 

МО-3-2, МЯ-3-1, ОП-3-7,​​ 

ТБ-3-8,​​ 

ТЗ-3-6,​​ 

ТК-3-9,

А-544

14.50-16.10

Камбулова Ю.В.

Звягінцева-Семенець Ю.П.

29.11.2021

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 4​​ 

Лабораторна робота

МЯ-3-1

Ж-201

11.20.12.40

Звягінцева-Семенець Ю.П.

Камбулова Ю.В.

08.12.2021

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1

Лекція​​ 

ТО-1-11М

Б-301

13.20-14.40

Махинько В.М.

Камбулова Ю.В.

08.12.2021

Технологічний контроль борошняних,​​ кондитерських та​​ 

Лекція

Потік​​ 

ТХ-3-4,​​ 

ТХ-3-5,​​ 

ТХ-3-5Н, ТХ-3-5ск

Ж-320

16.30.-17.50

Фалендиш Н.О.

Грищенко А.М.

10.12.2021

Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 4.

Лекція

Збірна група​​ 

ТІ-2_3.2

А-544

9.50-11.10

Білик О.А.

Бондаренко Ю.В.

Грищенко А.М.

15.12.2021

Проектування харчових виробництв. М 1.​​ 

Лекція

Потік​​ 

ТХ-4-5,​​ 

ТХ-4-6ск

А-209

16.30-17.50

Махинько В.М.

Кохан О.О.

Грищенко А.М.

15.12.2021

Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів​​ 

 

Практичне заняття

ТО-1-11М

Б-301

18.00-19.20

Фалендиш Н.О.

Грищенко А.М.