Графік взаємовідвідувань занять

Графік взаємовідвідувань​​ занять

викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів​​ 

на осінній семестр 2019-2020​​ н.р.

Дата

Дисципліна

Вид занять

Група

Аудиторія

Час

Прізвище, ініціали викладача, що​​ проводить​​ заняття

Прізвище, ініціали викладача, що​​ відвідує​​ заняття

Тема

05.09.2019

Харчові технології. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-2

Ж-201

11.20-12.40

Онофрійчук О.С.

Грищенко А.М.

Вивчення технології​​ хліба, виготовленого​​ безопарним способом

13.09.2019

Технології хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництва

Лекція​​ 

БТ-4-1

БТ-4-2

БТ-4-3ск

А-540

14.50-16.10

Михонік Л.А.

Пічкур В.Я.

Технологія макаронних виробів

20.09.2019

Технології хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництва

Лабораторна робота

БТ-4-1 (2 п)

Ж-201

11.20-12.40

Пічкур В.Я.

Михонік Л.А.

Оцінка якості харчових концентратів обідніх страв

30.09.2019

Технології хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лекція

МО-3-2ск, МЯ-3-1ск, ОП-3-7ск, ТБ-3-8ск,ТЖ-3-3ск, ТЗ-3-6ск, ТХ-3-12ск

А-311

11:20-12:40

Грищенко А.М.

Бурченко Л.М.

Призначення та характеристика технологічних операцій виробництва хліба

01.10.2019

Проектування харчових виробництв

Лабораторна робота

ТХ-4-5 ​​ (1 п)

Б-302

11.20-12.40

Кохан О.О.

Махинько В.М.

Загальні вимоги до оформлення проектних робіт здобувачів

02.10.2019

Харчові технології. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-3

Ж-201

8.15-9.35

Грицевіч М.Ю.

Грищенко А.М.

Вивчення технології макаронних виробів.

02.10.2019

Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лабораторна робота

ТХ-1-4М

Ж-201

14.50-19.20

Юрчак В.Г.

Дорохович В.В.

 

08.10.2019

Технології хлібоублочних виробів 

Лабораторна робота

ТХ-4-4 (2 п)

Ж-202

13.20-14.40

Михонік Л.А.

Білик О.А.

Вивчення методів оцінювання білково-протеїназного комплексу або “сили” пшеничного борошна

09.10.2019

Моніторинг виробничих процесів

Практичне заняття

ТХ-4-4

Б-301

14.50-16.10

Михонік Л.А.

Кохан О.О.

Розрахунок продуктивності печей для випікання хлібобулочних виробів

16.10.2019

Технології хлібоублочних виробів

Лабораторна робота

ТХ-4-5 (1 п)

Ж-202

9.50-11.10

Білик О.А.

Михонік Л.А.

Вивчення методів оцінюваання вуглеводно-амілазного комплексу пшеничного борошна

16.10.2019

Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лекція

ТХ-1-4 М

А-210

11.20-12.40

Дробот В.І.

Дорохович А.М

 

16.10.2019

Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лабораторна робота

ТХ-1-4М

Ж-202

14.50-16.10

Дробот В.І.

Дорохович В.В.

 

17.10.2019

Проектування харчових виробництв

Лекція

ТХ-4-14ск, ТХ-4-4, ТХ-4-5

А-210

14.50-16.10

Махинько В.М.

Малиновський В.В.

 

21.10.2019

Контроль якості та безпечності ​​ харчових продуктів

Лабораторна робота

ТІ-2-5 (2п)

Ж-201

8.15-9.35

Грицевіч М.Ю.

Онофрійчук О.С.

Вивчення показників якості макаронних виробів

23.10.2019

Харчові добавки

Лабораторна

робота

ТО-1-14М

Ж-202

9.50-11.10

Білик О.А.

Бурченко Л.М.

Вплив загущувачів на органічні показники якості харчоконцентратів

24.10.2019

Технології хлібобулочних виробів​​ 

Лабораторна робота

ТХ-4-5 (1 п)

Ж-202

9.50-11.10

Білик О.А.

Бондаренко Ю.В.

Дробот В.І.

Вивчення методу оцінювання хлібопекарських властивостей пшеничного борошна за пробним лабораторним випіканням

28.10.2019

Технологічний контроль ​​ на борошняних, кондитерських та харчоконцентратних ​​ підприємствах

Лабораторна робота

ТХ-3-12ск (2 п)

Ж-201

13.20-14.40

Фалендиш Н.О.

Бондаренко Ю.В.

Методи визначення кислотності та лужності харчових продуктів

30.10.2019

Технологічний контроль ​​ на борошняних, кондитерських та харчоконцентратних ​​ підприємствах

Лабораторна робота

ТХ-3-5 (2п)

Ж-205

16.30-17.50

Фалендиш Н.О.

Зінченко І.М.

Методи визначення кислотності та лужності харчових продуктів

04.11.2019

Технологічний контроль ​​ на борошняних, кондитерських та харчоконцентратних ​​ підприємствах

Лабораторна робота

ТХ-3-12 ск (1п)

Ж-205

11.20-12.40

Фалендиш Н.О.

Зінченко І.М.

Методи визначення масової частки мінеральних речовин у харчових продуктах і білості борошна

04.11.2019

Технології хлібобулочних виробів​​ 

Лабораторна робота

ТХ-4-14ск (2 п)

Ж-202

13.20-14.40

Бондаренко Ю.В.

Михонік Л.А.

Дробот В.І.

Вивчення методів контролю якості напівфабрикатів (органолептичне оцінювання, масова частка вологи, кислотність, підіймальної сила та вмісту цукру)

06.11.2019

Харчові технології. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-5

Ж-201

9.50-11.10

Грицевіч М.Ю.

Грищенко А.М.

Вивчення технології карамелі

11.11.2019

Харчові технології. Модуль 1.

Лекція

ТІ-2-3

ТІ-2-4

ТІ-2-5

А-343

13.20-14.40

Грищенко А.М.

Онофрійчук О.С.

Бурченко Л.М.

Сучасний стан і перспективи розвитку кондитерської галузі. ​​ Технологія карамелі

11.11.2019

Технології харчових концентратів

Лекція

ТХ-3-5

ТХ-3-12

Б-409

14.50-16.10

Зінченко І. М.

Ковбаса В.М.

Технологія чаю

11.11.2019

Проектування харчових виробництв

Лабораторна робота

ТХ-4-5 ​​ (2 п)

Б-302

13.20-14.40

Махинько В.М.

Кохан О.О.

Створення технологічного креслення

12.11.2019

Методи оптимізації процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лекція

ТХ-1-4 М

Ж-320

13.20-14.40

Юрчак В.Г.

Викладачі кафедри,​​ вільні від занять

Методи оптимізації технологічних процесів галузі

13.11.2019

Контроль якості та безпечності ​​ харчових продуктів

Лабораторна робота

ТІ-2-3 (2п)

Ж-205

 

БурченкоЛ.М.

Онофрійчук О.С.

Вивчення​​ показників​​ якості​​ карамелі

13.11.2019

Технологічний контроль ​​ на борошняних, кондитерських та харчоконцентратних ​​ підприємствах

Лабораторна робота

ТХ-3-5

Ж-201

9.50-11.10

Фалендиш Н.О.

Зінченко І.М.

Методи визначення загального азоту та масової частки білкових речовин у харчових продуктах

14.11.2019

Контроль якості та безпечності ​​ харчових продуктів

Лабораторна робота

ТІ-2-2

Ж-205

11.20-12.40

Бурченко Л.М.

Грищенко А.М.

Визначення показників якості карамелі

14.11.2019

Технології хлібобулочних виробів

Лабораторна робота

ТХ-4-14ск (2 п)

Ж-202

9.50-11.10

Бондаренко Ю.В.

Білик О.А.

Вивчення методів контролю якості напівфабрикатів (за вмістом спирту та летких кислот) і затрат сухих речовин на бродіння

18.11.2019

Технології харчових концентратів

Лекція

ТХ-3-5

ТХ-3-12

А-540

14.50-16.10

Зінченко І. М.

Ковбаса В.М.

Технологія кави

19.11.2019

Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лекція

ТХ-1-4М

А-541

9.50-11.10

Дорохович А.М

Викладачі кафедри,​​ вільні від занять

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів хімічний склад, яких наближений до складу «ідеального» харчового продукту

20.11.2019

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 4

Лекція

ОП-3-7, ОП-3-7ск,​​ 

ТЗ-3-6,

ТЗ-3-6ск, ТХ-3-12ск

А-343

14.50-16.10

Камбулова​​ Ю.В.

Викладачі кафедри,​​ вільні від занять

Перетворення білків у харчових​​ технологіях

20.11.2019

Моніторинг виробничих процесів

Практичне заняття

ТХ-4-4

Б-409

14.50-16.10

Кохан О.О.

Михонік Л.А.

Малиновський В.В.

Розрахунок уніфікованої рецептури кондитерського виробу

20.11.2019

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв

Лабораторна робота

ТХ-3-5

Ж-201

11.20-12.40

Камбулова Ю.В.

Звягінцева-Семенець Ю.П.

Вивчення впливу технологічних факторів на процес денатурації білків

25.11.2019

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв

Лабораторна робота

МЯ+З+СК

Ж-201

13.20-14.40

Звягінцева-Семенець Ю.П.

Камбулова Ю.В.

 

27.11.2019

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв

Лекція

ОП-3-7, ОП-3-7-ск, ТЗ-3-6ск, ТХ-3-12ск

А-343

14.50-16.10

Камбулова Ю.В.

Звягінцева-Семенець Ю.П.

Вивчення функціональних властивостей вуглеводів і їх перетворення в харчових технологіях

27.11.19

Харчові технології. Модуль 1

Лабораторна робота​​ 

ТІ-2-4-

Ж-207

11.20 – 12.40

Бурченко Л.М.

Звягінцева-Семенець Ю.П.​​ 

Вивчення технології картопляних чіпсів​​ 

28.11.2019

Харчові технології. Модуль 1.

Лабораторна робота

ТІ-2-1

Ж-201

9.50-11.10

Звягінцева-Семенець Ю.П.

Грищенко А.М.

Вивчення технології чіпсів картопляних

04.12.19​​ 

Біотехнологічні​​ та фізико-хімічні основи харчових виробництв​​ 

Лабораторна робота​​ 

ТХ-3-12ск​​ 

Ж-205​​ 

11.20 – 12.40

Камбулова Ю.В.

Звягінцева-Семенець Ю.П.

05.12.2019

Технології хлібобулочних виробів​​ 

Лекція

ТХ-4-14ск

ТХ-4-4

ТХ-4-5

А-210

14.50-16.10

Дробот В.І.

Білик О.А.

Бондаренко Ю.В.

Михонік Л.А.

Юрчак В.Г.

 

09.12.2019

Технології хлібобулочних виробів​​ 

Лабораторна робота

ТХ-4-14ск (1 п)

Ж-202

11.20-12.40

Михонік Л.А.

Бондаренко Ю.В.

Дробот В.І.

Асортиментне випікання хлібобулочних виробів

17.12.2019

Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Лекція

ТХ-1-4 М

Б-301

9.50-11.10

Ковбаса В.М.

Дорохович А.М

 

 

 

Затверджено на засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Протокол № 1 від​​ 27​​ серпня2019​​ року

 

 

Зав. кафедри технології

хлібопекарських і кондитерських виробів, проф.  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ В.М. Ковбаса