Графік взаємовідвідувань занять
викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів
на осінній семестр 2021-2021 н.р.
Дата | Дисципліна | Вид занять | Група | Аудиторія | Час | Прізвище, ініціали викладача, що проводить заняття | Прізвище, ініціали викладача, що відвідує заняття |
02.09.2021 | Харчові технології. Модуль 1. | Лабораторна робота | ТІ-2-5 | Ж-201 | 11.20-12.40 | Грищенко А.М. | Онофрійчук О.С. |
02.09.2021 | Харчові технології. Модуль 1. | Лабораторна робота | ТІ-2-5 | Ж-201 | 14.50-16.10 | Грищенко А.М. | Грицевіч М.Ю. |
6.09.2021 | Технології харчових концентратів | Лабораторна робота | Збірна група ТХ-3+СК2п | Ж-205 | 14.50-16.10 | Грицевіч М.Ю. | Ковбаса В.М. |
08.09.2021 | Харчові технології. Модуль 1. | Практичне заняття | ТІ-2-2 | Б-409 | 8.15.-9.35 | Грицевіч М.Ю. | Грищенко А.М. |
08.10.2021 | Харчові технології. Модуль 1. | Лабораторна робота | ННІХТ3ск_2 | Ж-204 | 13.20-14.40 |
Онофрійчук О.С.
| Грищенко А.М. |
27.09.2021 | Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. | Лабораторна робота | ТІ-2-2 (підгр. 2) | Ж-201 | 11.20-12.40 |
Онофрійчук О.С.
| Грищенко А.М. |
7.10.2021 |
Харчові технології. Модуль 1
| Лекція | Збірна група ННІХТ-3ск | А-544 | 13.20-14.40 | Дорохович В.В. | Всі викладачі , вільні від занять |
08.10.2021 | Технології харчових концентратів | Лабораторна робота | ТХ-3-4 (2п) | Ж-201 | 8.15-9.35 | Махинько Л.В. | Ковбаса В.М. |
14.10.2021 | Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. | Лабораторна робота | ТІ-2-4 | Ж-201 | 8.15-9.35 | Грищенко А.М. | Грицевіч М.Ю. |
14.10.21 |
Технології харчових концентратів. Модуль 1. | Лекція | ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5 ск | А-538 | 9.50-11.10 | Ковбаса В.М. | Грицевіч М.Ю., Махинько Л.В. |
20.10.2021 | Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. | Лабораторна робота | ТІ-2-2 (підгр. 2) | Ж-202 | 11.20-14.40 | Грицевіч М.Ю. | Грищенко А.М. |
17.11.2021 | Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 1. | Лабораторна робота | ТІ-2-5 | Ж-201 | 14.50-16.10 | Грищенко А.М. | Онофрійчук О.С. |
10.11.2021 |
Технології харчових концентратів. Модуль 2 | Лекція | ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5н, ТХ-3-5 ск | Ж-320 | 9.50-11.10 | Звягінцева-Семенець Ю.П.
| Ковбаса В.М. |
11.11.2021 | Технології хлібобулочних виробів | Лекція | ТХ-4-5, ТХ-4-6ск | А-310 | 11.20-12.40 | Дробот В.І. | Бондаренко Ю.В. Михонік Л.А. Фалендиш Н.О. |
16.11.2021 |
Технології хлібобулочних виробів |
Лабораторна робота | ТХ-4-6ск (2 підгрупа) | Ж-202 | 14.50-16.10 | Бондаренко Ю.В. | Михонік Л.А. Фалендиш Н.О. |
16.11.2021 |
Практичні проблеми в технологіях борошняних,..Модуль 1. | Лекція | ТХ-1-4М | Б-409 | 14.50-16.10 | Махинько В.М. | Ковбаса В.М. Білик О.А.
|
19.11.2021 | Технології харчових концентратів. Модуль 1 | Лабораторна робота | ТХ-3-4 | Ж-205 | 13.20-14.50 |
Звягінцева-Семенець Ю.П.
| Ковбаса В.М. |
24.11.2021 | Сировина для харчових продуктів. Модуль 4. | Лекція | Збірна група ТІ-2_3 | А-210 | 8.15-9.35 | Білик О.А. | Бондаренко Ю.В. |
24.11.2021 | Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1 | Лекція | ТХ-1-4М | А-310 | 13.20.-14.40 | Юрчак В.Г. | Білик О.А. |
25.11.2021
| Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 4 | Лекція | Потік МО-3-2, МЯ-3-1, ОП-3-7, ТБ-3-8, ТЗ-3-6, ТК-3-9, | А-544 | 14.50-16.10 | Камбулова Ю.В. | Звягінцева-Семенець Ю.П. |
29.11.2021 | Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 4 | Лабораторна робота | МЯ-3-1 | Ж-201 | 11.20.12.40 | Звягінцева-Семенець Ю.П. | Камбулова Ю.В. |
08.12.2021 | Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М.1 | Лекція | ТО-1-11М | Б-301 | 13.20-14.40 | Махинько В.М. | Камбулова Ю.В. |
08.12.2021 | Технологічний контроль борошняних, кондитерських та | Лекція | Потік ТХ-3-4, ТХ-3-5, ТХ-3-5Н, ТХ-3-5ск | Ж-320 | 16.30.-17.50 | Фалендиш Н.О. | Грищенко А.М. |
10.12.2021 | Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 4. | Лекція | Збірна група ТІ-2_3.2 | А-544 | 9.50-11.10 | Білик О.А. | Бондаренко Ю.В. Грищенко А.М. |
15.12.2021 | Проектування харчових виробництв. М 1. | Лекція | Потік ТХ-4-5, ТХ-4-6ск | А-209 | 16.30-17.50 | Махинько В.М. | Кохан О.О. Грищенко А.М. |
15.12.2021 | Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів
| Практичне заняття | ТО-1-11М | Б-301 | 18.00-19.20 | Фалендиш Н.О. | Грищенко А.М. |