Бази практики здобувачів ОС “Магістр”

Перелік баз практики​​ 

для здобувачів ОС «Магістр»

ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних​​ 

виробів та харчоконцентратів»

 

База практики

Місцезнаходження

1

ТОВ «УССП​​ «Київський обласний хлібопекарський комплекс»

с. Крушинка, Київська обл.

2

ТОВ «Київська бісквітна фабрика»

м. Київ

3

ТОВ «Київський БКК»

м.Київ

4

ПП «Деліція»

м.Буча, Київська обл.

5

ЗАТ «Житомирські ласощі»

м. Житомир

6

ПрАТ «ЛантманненАкса»

м.Бориспіль, Київська обл

7

ПрАТ «Укроптбакалія»

м.Чернігів

8

ПП «Голуб»

м.Луцьк

9

ТОВ «К-ТРІН»

м.Сміла, Черкаська обл.

10

ДП «Зееландія»

м.Бровари, Київська обл.

 

 

 

Перелік баз практики

для здобувачів ОС «Магістр»

ОПП ​​ «Технології органічних харчових​​ продуктів»

 

База практики

Місцезнаходження

1

ТОВ «Органік Стандарт»

м.Київ

2

ТОВ «Наша Булочка»

м.Чернігів

3

ТОВ​​ «Сквирський комбінат хлібопродуктів»​​ 

м.Сквира, Київська обл.

 

 

 

 

Розподіл здобувачів на професійну та переддипломну практику

Розподіл здобувачів ОС “Магістр” ОПП “Технології органічних  харчових  продуктів” 2021/2022 н.р.

Розподіл здобувачів ОС “Магістр” ОПП “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” 2021/2022 н.р.

Програми практики

  1. Програма професійної практики на підприємствах органічного виробництва харчових продуктів [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології органічних харчових продуктів” денної форми навчання / укладачі : Ю. В. Камбулова, В. Г. Юрчак, О. А. Білик, Ю. В. Бондаренко, О. О. Кохан, Н. О. Фалендиш ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 16 с. – № 65.150
  2. Програма професійної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” денної форми навчання / укладачі : В. Г. Юрчак, В. І. Дробот, В. М. Ковбаса, Ю. В. Камбулова, О. О. Кохан, І. М. Зінченко, Ю. В. Бондаренко, В. В. Малиновський ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 19 с. – № 65.149
  3. Програма переддипломної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах [Електронний ресурс] : здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” денної форми навчання / укладачі : В. І. Дробот, В. М. Ковбаса, В. Г. Юрчак, В. В. Малиновський, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Камбулова, О. О. Кохан ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 16 с. – № 65.152