Перелік баз практики
для здобувачів ОС «Магістр»
ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних
виробів та харчоконцентратів»
№ | База практики | Місцезнаходження |
1 | ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» | с. Крушинка, Київська обл. |
2 | ТОВ «Київська бісквітна фабрика» | м. Київ |
3 | ТОВ «Київський БКК» | м.Київ |
4 | ПП «Деліція» | м.Буча, Київська обл. |
5 | ЗАТ «Житомирські ласощі» | м. Житомир |
6 | ПрАТ «ЛантманненАкса» | м.Бориспіль, Київська обл |
7 | ПрАТ «Укроптбакалія» | м.Чернігів |
8 | ПП «Голуб» | м.Луцьк |
9 | ТОВ «К-ТРІН» | м.Сміла, Черкаська обл. |
10 | ДП «Зееландія» | м.Бровари, Київська обл. |
Перелік баз практики
для здобувачів ОС «Магістр»
ОПП «Технології органічних харчових продуктів»
№ | База практики | Місцезнаходження |
1 | ТОВ «Органік Стандарт» | м.Київ |
2 | ТОВ «Наша Булочка» | м.Чернігів |
3 | ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» | м.Сквира, Київська обл. |
Розподіл здобувачів на професійну та переддипломну практику
Розподіл здобувачів ОС “Магістр” ОПП “Технології органічних харчових продуктів” 2021/2022 н.р.
Програми практики
- Програма професійної практики на підприємствах органічного виробництва харчових продуктів [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології органічних харчових продуктів” денної форми навчання / укладачі : Ю. В. Камбулова, В. Г. Юрчак, О. А. Білик, Ю. В. Бондаренко, О. О. Кохан, Н. О. Фалендиш ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 16 с. – № 65.150
- Програма професійної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” денної форми навчання / укладачі : В. Г. Юрчак, В. І. Дробот, В. М. Ковбаса, Ю. В. Камбулова, О. О. Кохан, І. М. Зінченко, Ю. В. Бондаренко, В. В. Малиновський ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 19 с. – № 65.149
- Програма переддипломної практики на хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємствах [Електронний ресурс] : здобувачів освітнього ступеня “Магістр” спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” денної форми навчання / укладачі : В. І. Дробот, В. М. Ковбаса, В. Г. Юрчак, В. В. Малиновський, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Камбулова, О. О. Кохан ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 16 с. – № 65.152